1. července 2011 • 19:00

EXKLUZIVNĚ: ŠOK! Jágr nakonec kývl Philadelphii

Vstoupit do diskuse
10
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ – Šok! Šok! A ještě jednou šok! Ticho bylo, žádné spekulace. Až přišel výbuch – Jaromír Jágr míří do Philadelphie. Zprávu přinesl díky informacím deníku Sport jako první portál iSport.cz! Jágr si vybral tým, který nikdo nečekal. Smutno je v Pittsburghu, zklamaný je Detroit, zhasly naděje Montrealu. Souboj tří vyhrál čtvrtý. Českou hvězdu ulovil tým, kde působí i Jakub Voráček. Jágr si za rok ve Philadelphii vydělá 3,3 milionu dolarů.



Co píší fanoušci Pittsburgh

Beth Piggott: Jen ať si jde, nepotřebujeme ho. A ať se těší na přivítání, až k nám Flyers přijedou!

Scott Parker: Je to herečka. Chtěl se zviditelnit těmi nekonečnými cavyky okolo a nevím, co od toho čekal. Lidi by ho tu sotva vzali, kdyby tu podepsal, takhle tu teď je za nepřítele číslo 1!

Dylan Rogers: Podepsat s nejnenáviděnějším klubem pro Pens, to je vážně gesto směrem k nám. Nenávidím ho!

The Glov: Že by pokračování etudy Petr Nedvěd? To jsou všichni hráči z České republiky jag-off? (paralela na angl.: f*ck off)

Ben Engleman: Jaromíre, jsi přesně takový, jak jsme si mysleli.
zdroj: oficiální fórum klubu

„Jarda kývl na nabídku Flyers. Před malou chvílí se definitivně dohodli,“ potvrdil zdroj iSport.cz. Ukončil tak veletoče a chaos, který kolem naganského hrdiny panoval. Výsledek je velmi nečekaný.

„Zatím není nic hotového, rozhodneme se v průběhu nejbližších dní,“ hlásil ještě ráno agent Petr Svoboda. Pak se daly události do pohybu. Vše se ujednalo ještě před startem burzy s volnými hráči a olympijský vítěz z Nagana už mohl sledovat, jak si na ní vede jeho nový zaměstnavatel.

Dal vale dlouho favorizovanému Detroitu. Zarmoutil tisíce fanoušků Pittsburghu, kteří ho vzývali k návratu „domů“. A nakonec se po třech letech rozloučil s ruskou frontou a tamním Omskem. Nesplnil si ani svůj dětský sen v podobě kanadského angažmá.

Philadelphia po sezoně udělala řez kádrem, rozloučila se s kapitánem Michaelem Richardsem a Jaffem Cartrem. „Rozhodli jsme se jít novou cestou. Máme tým, který se mi líbí. Chceme Stanley Cup,“ hlásil generální manažer Paul Holmgren. Teď získal další eso.

Po informaci iSport.cz o chvíli později následovala zpráva na oficiálním účtu klubu Philadelphie Flyers na sociální síti twitter.com, v níž Jágrův příchod potvrdil generální manažer klubu Paul Holmgren (viz REPRO twitter.com)


Po informaci iSport.cz o chvíli později následovala zpráva na oficiálním účtu Philadelphie Flyers na sociální síti twitter.com, v níž Jágrův příchod potvrdil generální manažer klubu Paul HolmgrenFoto www.twitter.com

V týmu Flyers se Jágr potká s krajanem a kamarádem Jakubem Voráčkem, který se hokejově vyučil v Kladně.

Voráček je z Flyers nadšený a teď ještě jeho radost vzroste. „Philadelphia je jedním z nejlepších týmů NHL. Je to skvělé mužstvo, které hodně útočí, a teď navíc podepsalo skvělého gólmana Bryzgalova, takže očekávám vysoké ambice,“ těší se na sezonu.

Po verdiktu o svém novém angažmá si Jágr konečně na chvíli užije odpočinku, dovolenou stráví v Las Vegas. Po návratu do Česka bude pokračovat v revitalizaci kladenského mužstva, jehož je šéfem a v říjnu se vydá na svou další misi. A to do USA, do týmu slavné Philadelphie.

Hlavní zpráva věnovaná příchodu Jágra na oficiálních stránkách Philadelphie Flyers
Hlavní zpráva věnovaná příchodu Jágra na oficiálních stránkách Philadelphie Flyers

Vstoupit do diskuse
10
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud