22. ledna 2012 • 22:52

Malkinovo sebevědomí - brzda, stahovačka, přihrávka a gól!

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | V současné době v NHL asi není hráče, který by oplíval větším sebevědomím než dosavadní lídr kanadského bodování Rus Jevgenij Malkin. To, co předvedl v prodloužení v zápase proti Washingtonu, je tomu jasným důkazem. Malkin držel puk v útočném pásmu dobrou půl minutu. Během té doby naznačil střelu, prohodil si kotouč skrz nohy, přihrál Nealovi do šance a sám z odražené střely vystřelil vítězství v prodloužení.



O Malkinově formě netřeba hovořit. Za posledních 9 zápasů vstřelil 11 branek a na čtyři přihrál. Touto bilancí se nikdo jiný v NHL nemůže pochlubit. Navíc v posledních šesti utkáních vždy vstřelil minimálně jeden gól.

Před sezonou se spekulovalo, v jaké formě se po dlouhém zranění ruský útočník vrátí do kolotoče NHL. I přest tuto skutečnost zámořští experti tipovali, že boj o Art Ross Trophy svede právě Malkin s mladým kanadským střelcem Tampy Bay Stevenem Stamkosem.

VIDEO: Malkinova nádherná akce zakončená dalším gólem

Jejich prognózy se zatím do puntíku naplňují. Rus vede kanadské bodování právě před Stamkosem, a to o šest kanadských bodů ( Malkin 58, Stamkos 52).

Malkinova forma je při opětovném zranění Sidneyho Crosbyho důvodem, proč Pittsburgh Penguins stále patří mezi nejlepší týmy zámořské hokejové soutěže.

Ten byl pro tebe kočko. Malkin se raduje z gólu v síti Caroliny.
Ten byl pro tebe kočko. Malkin se raduje z gólu v síti Caroliny.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud