21. ledna 2013 • 10:20

Jágr: Věděli jsme, že nastupovat dva dny po sobě bude těžké

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nezklamali, dostali jenom jednu branku, body ale přesto nevezou. Hokejisté Dallasu Stars po sobotní vydařené premiéře nedokázali na ledě Minnesota Wild vstřelit žádný gól a teď se těší hlavně na odpočinek. "Bylo vidět, že jsme trochu unavení. Musíme se na další utkání pořádně připravit," vyprávěl po zápase proti Wild trenér Dallasu Glen Gulutzan.



Zkrácená sezona bude znamenat pro všechny týmy pořádné časové vytížení. Dva zápasy ve dvou dnech nebudou žádnou výjimkou, a to především zkraje sezony, když hráči nejsou pořádně rozehraní, může být klíčové.


"Nastupovat dva dny za sebou je vždycky těžké, ale my jsme věděli, že to bude ve zkrácené sezoně takhle náročné, ale to je pro všechny stejné. I když Minnesota měla tu výhodu, že nemusela cestovat, zatímco my jsme museli. Ale i tak, byl to těsný zápas," vyprávěl po prohře 1:0 Jaromír Jágr pro stars.nhl.com

Klání v Minnesotě rozhodla jediná trefa, na svědomí ji měla letní posila a nový lídr mužstva Zach Parise v přesilové hře 4 na 3. "Měli jsme ale i smůlu, dvakrát jsme zlomili hůl, takže to vlastně bylo 4 na 2," vysvětloval Jágr a nezapomněl také vyzdvihnout výkon brankáře Stars.

"Byl excelentní, zastavil úplně všechno," sdělil český útočník novinářům po utkání a chvála na švédského nováčka přicházela ze všech stran.
Aby ne, osmadvacetiletý Cristopher Nilstorp při své premiéře pochytal krom jedné střely jednatřicet puků a u Stars mají radost, že za perfektním Kari Lehtonenem je další jistota v bráně.

Dallas má teď jeden den volno, další zápas čeká texaský tým v úterý na ledě rivala z Detroitu. V Michiganu se naopak Stars pokusí využít toho, že domácí Red Wings budou hrát druhý zápas ve dvou dnech.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud