26. února 2013 • 14:42

Skvělý Voráček pálí dál: V šesti zápasech získal čtrnáct bodů!

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

A další dva body! Hokejový útočník Jakub Voráček je k nezastavení, v noci na dnešek bodoval už v šestém utkání za sebou a celkově si při této šňůře připsal 14 bodů (5+9)! Ale po utkání s Torontem moc slavit nemohl, Flyers prohráli 2:4 a v kabině po zápase si vzali slovo ti nejzkušenější hráči a hromovali: Takhle to dál nejde! „Musíme se rychle probudit,“ nabádá útočník Scott Hartnell.



Český útočník se bodově prosadil už v šestém utkání za sebou, z toho jednou ukořistil čtyři body, dvakrát tři. Má formu jako hrom! A po zásluze byl včera vyhlášený první hvězdou uplynulého týdne v NHL.

Sám z toho ale vědu nedělá. „Mám dobré spoluhráče a prostě se to ke mně odráží,“ suše to okomentoval v rozhovoru se zámořskými novináři.

„Sám nevím, čím to je, že se mi tak daří. Ale oproti minulé sezoně se cítím líp, víc si věřím. A mám i větší klid na hokejce,“ uvedl v nedávném obsáhlém rozhovoru pro Nedělní Sport.

Voráčkova bodová šňůra
6 zápasů 14 bodů (5+9)
Voráček v sezoně
21 zápasů 24 bodů (8+16)

Včera se proti Torontu trefil v přesilové hře po nenápadné ráně z pravého kruhu a snížil na 2:3. Nakonec ale do odkryté branky poslal puk McClement a rozesmutnil fanoušky Flyers.

„Pokud i nadále budeme hrát takhle, do play off se nedostaneme,“ upozorňuje útočník Scott Hartnell, jenž v pátém utkání po zranění dal první gól v sezoně.

Philadelphia se nemůže od začátku sezony dostat do pořádného tempa, kupí rozpačité výkony. A momentálně okupuje ve Východní konferenci nepostupovou osmou příčku.

Z týmové šedi vyniká v současné době pouze Voráček. A ostatní ho vychvalují. „Hraje výborně. A jsem to já, kdo má teď štěstí, že s ním můžu nastupovat,“ vysekl mu poklonu týmový kapitán Claude Giroux a největší hvězda týmu.

VIDEO: Takhle válel Voráček proti Torontu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud