22. března 2013 • 13:15

Odešel jako superstar, zpátky je jako hvězda. Jágra chválil i soupeř

Autor: tbl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

OHLASY | Hlavním strůjcem vítězství Dallasu v zápase proti úřadujícím šampionům z Los Angeles (2:0) byl sice gólman Kari Lehtonen, pochvaly za svůj výkon si ale po utkání vysloužil i Jaromír Jágr. "Odešel jako superstar, zpátky je jako hvězda. Byla to jen malá pauza," zhodnotil Jágrovy tři roky v KHL kouč soupeře Darryl Sutter.



Góly tentokrát stříleli pouze hráči starší čtyřiceti let. Skóre zápasu nejdříve v 47. minutě otevřel jednačtyřicetiletý Jágr a o čtyři minuty později na konečných 2:0 zvýšil čtyřicetiletý Whitney.

Vysoká výkonnost obou hokejových veteránů jejich spoluhráče stále fascinuje. "Je skvělé mít je v týmu. Můžete si myslet, že dřete tvrdě, pak se ale podíváte na tyhle chlapy a vidíte, že pracují ještě na úplně jiné úrovni," prohlásil po utkání gólman Lehtonen.


Obdivná slova měl především pro českého útočníka: "Těch pár střídání, kdy se pět hráčů Kings snažilo vzít Jágrovi puk a on si ho pořád držel...na to jsem se jako malý kluk koukal v TV," prohodil.

V dobré náladě byl po zápase i Jaromír Jágr. "Ráno jsme neměli trénink, tak jsme chtěli dát Karimu příležitost, aby se procvičil. A fungovalo to. Teď už nemusí na pozápasový trénink, protože si dostatečně zachytal během zápasu," žertoval na účet brankáře Lehtonena, který kryl celkem 40 střeleckých pokusů.

VIDEO | Podívejte se na Jágrovu gólovou akci

Vzápětí ale Jágr zvážněl: "Kari byl úžasný a ve třetí třetině nám dal šanci vyhrát," pochválil svého finského spoluhráče.

Hokejisté Stars proti Los Angeles vůbec poprvé v sezoně dokázali neinkasovat a po důležité výhře se drží na dosah příček zajištujících postup do play off.

Mám, nemám, mám... Tato slova se nejspíš honí v hlavě hokejisty Jaromíra Jágra. Dallas mu prý nabízí kontrakt na 2 roky.
Mám, nemám, mám... Tato slova se nejspíš honí v hlavě hokejisty Jaromíra Jágra. Dallas mu prý nabízí kontrakt na 2 roky.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud