13. října 2014 • 08:42

Nejdřív gól, pak dítě. Nash utekl ze zápasu za rodící manželkou

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kanadský hokejový útočník Rick Nash měl pořádně pernou neděli. Nejen, že se svými Rangers měl nastoupit do bitvy proti Torontu, zároveň věděl, že jeho manželka je v porodnici a příchod jejich prvního potomka na svět je už pouze otázkou hodin. Nebo minut. Brzy se ukázalo, že správně byla druhá varianta.



VIDEO: Nash stihl ještě vyrovnat na 1:1

V 18. minutě se prohnal do útočného pásma, a těsně před bránícím Romanem Polákem usměrnil perfektní pas od spoluhráče St.Louise do brány Toronta. A Rick Nash se mohl radovat, skóroval počtvrté v sezoně, což letos zatím dokázali pouze Tomáš Plekanec a Wayne Simmonds.

A skvělý start mohl bývalou jedničku draftu těšit o to více, že se mu závěr předchozího ročníku vůbec nepovedl. Přesto jeho výraz dával tušit, že je myšlenkami někde úplně jinde.

A vše se potvrdilo jen o pár chvil později. Do třetí třetiny už třicetiletý hokejista nenaskočil, zamířil přímo za svou ženou do porodnice. I když trochu nečekaně. Ještě po první třetině sdělil bývalý kapitán Columbusu, že jeho choť by pravděpodobně během utkání rodit neměla. "Jeden z koučů Rangers má pro jistotu v saku mobil a dal by mi vědět," řekl Nash, který zároveň dodal, že termín byl oficálně stanoven až na úterý.

Ale nejnovější přírůstek do Nashovic rodiny měl jiné plány...

MATCH OVERVIEW LEGACY
13. 10. • 01:00
New York Rangers
New York Rangers
3:6
ONLINE
13. října
01:00
Toronto Maple Leafs
Toronto Maple Leafs
Góly

Domácí: 17:22. Nash, 33:26. Stempniak, 54:19. Brassard

Hosté: 07:45. Franson, 25:19. Kessel, 27:50. Kadri, 29:44. Van Riemsdyk, 34:25. Bozak, 35:13. Clarkson

Sestavy

Domácí: Lundqvist (36. Talbot) – McDonagh, Girardi, Staal, Klein, J. Moore, Hunwick – Kreider, Brassard, Stempniak – Duclair, St. Louis, Nash – Hagelin, Hayes, Fast – Glass, D. Moore, Miller.

Hosté: Reimer (47. Bernier) – Phaneuf, Robidas, Percy, Polák, Rielly, Franson – Van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Winnik, Kadri, Lupul – Komarov, Santorelli, Clarkson – Pánik, Holland, Kozun.

Rozhodčí

Dwyer, Lee – McElman, Morin

Stadion

Madison Square Garden, New York

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud