18. listopadu 2015 • 00:23

Český talent v průšvihu! Bartošák prý chtěl uškrtit přítelkyni

Autor: asu, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český hokejový talent Patrik Bartošák lítá v průšvihu, a to v pořádném! Brankář Los Angeles Kings byl v Americe ve čtvrtek obviněn z těžkého zločinu domácího násilí, zámořské servery informují o tom, že chtěl v pondělí dokonce uškrtit svou přítelkyni. Nyní je údajně dvaadvacetiletý Čech za kauci 10 tisíc dolarů na svobodě.



Tohle je malér. Pořádný. Pokud se obvinění prokážou, může kariéra nadějného brankáře Patrika Bartošáka nabrat rychlý konec. Dvaadvacetiletý gólman, který má smlouvu s klubem Los Angeles Kings a chytá na jeho farmě, je obviněn z těžkého zločinu domácího násílí. Podle zámořských médií chtěl uškrtit svou přítelkyni, měl jí surově napadnout a vyhrožovat.

Server  hngn.com píše, že český brankář dvacetiletou dívku popadl za ramena, přitlačil ke zdi a dusil. Poté jí měl udeřit dvakrát do prsou, do obličeje a na nohy. U toho jí údajně vyhrožoval i slovně:

„Jestli mi nic neřekneš, tak tě zabiju! Praštím tě do tváře, jestli mi nic neřekneš! Doufám, že je ti jasné, že tě uspím, než odejdu!“ křičel údajně Bartošák na dívku, se kterou se nyní po nařízení soudu nesmí stýkat. První slyšení u soudu má proběhnout 16. prosince.

Pro Los Angeles je o to víc nepříjemné, že Bartošák není prvním hráčem organizace, který byl z domácího násilí obviněn. Podobné nepříjemnosti potkaly i elitního obránce Kings a dvojnásobného vítěze Stanley Cupu Vjačeslava Vojnova. Tomu byla pozastavena smlouva v NHL loni na podzim kvůli napadení manželky, za které si letos v létě odseděl v Americe tři měsíce ve vězení a poté se rozhodl ze Států odejít. Nyní působí v Kontinentální lize v Petrohradu.

Odchovanec Vítkovic Bartošák měl přitom kariéru také výborně rozjetou. V roce 2013 byl vyhlášen nejlepším brankářem kanadských juniorských soutěží a krátce na to získal i profesionální kontrakt s Los Angeles Kings, které jej před dvěma lety draftovalo jako 146 v pořadí.

Minulou sezonu Bartošák odehrál v AHL, v bráně Manchesteru Monarchs odchytal v součtu s play off celkem 31 zápasů a na konci sezony s ním slavil zisk Calder Cupu. Letos zatím vinou zranění nastoupil pouze do dvou zápasů.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud