Jakub Dvořák
23. dubna 2016 • 15:20

Dávej pozor! Jágr sundal soupeře ve stylu Gudase. Simulace, tvrdí fanoušci

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr má za sebou další zápas bez vstřelené branky v play off NHL. Florida navíc podlehla Islanders na domácím ledě v druhém prodloužení 1:2 (stav série 2:3) Přesto mají fanoušci po utkání co řešit. Český veterán se srazil s Calem Clutterbuckem a ačkoliv to na první pohled vypadalo jako hodně nečistý hit, fanoušci na sociálních sítích po zhlédnutí opakovaných záběrů spílají kanadskému hokejistovi, že pád hodně přihrál.



Není to jeho styl hry, ani nemá zákeřný způsob dohrávání soupeřů v povaze. I proto se museli fanoušci, kteří sledovali v BB&T Center páté utkání mezi Panthers a Islanders pořádně divit. Na konci druhé třetiny se český útočník rozjel ve středním pásmu a žádal o přihrávku. Nic netušící 28letý Clutterbuck směřoval směrem k  Jágrovi , ale vůbec si ho nevšiml. Výsledek? Jágr náhle změnil směr pohybu a ramenem trefil pravé křídlo Islanders.

Diváci nevěřili svým očím. Jejich modla, která ovládla klubové bodování a takový hit? Po zhlédnutí opakovaného záběru je však vše jinak. Jágr sice Clutterbucka zasáhl, ale rozhodně ne úmyslně. Kanadský útočník navíc teatrálně vyhodil ruce do vzduchu a několik vteřin ležel na zemi.

VIDEO: Podívejte se na střet Jágr s Clutterbuckem

A to se nelíbilo fanouškům domácího i hostujícího týmu. „Zbožňuju Clutterbucka, ale za tohle simulování by dostal deset bodů z deseti,“ napsal jeden z příznivců Isles na Twitter. „Je skvělý, ale no tak! Takhle přihrát pád, to je hodně slabé,“ napsal další.

Moment, kdy se oba srazili
Moment, kdy se oba srazili

Jágr si své „oběti“ vůbec nevšímal, a zatímco se Clutterbuck sbíral z ledové plochy, v klidu odjel na střídačku. Útočníkovi Islanders se nakonec nestalo nic vážného a mohl tak nastoupit do třetí třetiny.

Přitom osmadvacetiletý útočník patří k tvrdší sortě hráčů. Například v aktuální sezoně byl v základní části čtvrtý v počtu rozdaných hitů. V sérii s Panthers si Jágra hodně hlídá a má na starosti, aby se český útočník nedostal do hry. Tentokrát si však naběhl.

VIDEO: Sestřih pátého utkání Panthers proti Islanders

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud