20. listopadu 2016 • 16:00

Víc než náhoda? Neuvěřitelná situace v zápase NHL ohromila i Jágra

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromíra Jágra, majitele 1 647 startů v nejlepší hokejové lize světa, hned tak něco nepřekvapí. Jedna situace z nočního utkání NHL mezi Philadelphií a Tampou (0:3) ale byla natolik mimořádná, že jí 44letý útočník Floridy rozebral na svém oficiálním facebookovém profilu. V hlavní roli forvard "Blesků" Tyler Johnson, jeho pracovní nástroj a šťastný fanoušek.



Jak se to seběhlo? Během třetí periody útočník Tampy Tyler Johnson v souboji se zadákem Flyers Brandonem Manningem u plexiskla přišel o hokejku, 26letý kanadský bek mu ji vysekl tak, až odletěla do zaplněného hlediště Wells Fargo Center.

Ze záplavy oranžových dresů příznivců domácích miláčků se po vteřině vynořila ruka třímající pracovní Johsonův nástroj. A světe div se, patřila nadšenému fandovi Lightning, který měl na sobě navlečené tričko s číslem a jmenovkou Tylera Johnsona.

"Co říkáte na tuhle náhodu," glosoval na svém facebooku Hokejové rodiny situaci Jágr a připomněl i fakt, že utkání Flyers bývají obvykle vyprodaná, takže příznivci hostujících týmů to mají s lístky velmi těžké.

Neuvěřitelná situace ze zápasu NHL mezi Philadelphií a Tampou neunikla ani Jaromíru JágroviFoto Facebook.com

"Osobně jsem to neviděl, ale kluci na střídačce mi o tom řekli. Jsem rád, že tu hokejku dostal někdo, kdo ji opravdu chtěl," smál se po utkání v rozhovoru pro Bolts TV Johnson, který výhru podpořil jedním gólem.

Po utkání, které vyhrála Tampa díky gólu a asistenci Ondřeje Paláta 3:0, se Johnson a fanoušek spolu zvěčnili na fotografii. Tohle je Amerika, tohle je NHL!

Obránce Philadelphie Radko Gudas se v utkání s Tampou zaskvěl v prvotřídní bitce s J. T. Brownem
Obránce Philadelphie Radko Gudas se v utkání s Tampou zaskvěl v prvotřídní bitce s J. T. Brownem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud