13. září 2018 • 08:49

Drsňák z Nashvillu v problémech. Watson dostal za domácí násilí trest na 27 zápasů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Austin Watson z Nashvillu dostal distanc na přípravné období a úvodních 27 zápasů nové sezony NHL za domácí násilí. Trest šestadvacetiletému Američanovi udělil komisionář ligy Gary Bettman, proti verdiktu se hodlá odvolat hráčská asociace NHLPA.



Watson byl obviněn z domácího násilí v červnu po hádce s přítelkyní, do níž strčil. U červencového soudu hokejista vinu nepopřel. Případ vyšetřovala i liga, jež Watsona vyslechla minulý týden.

"Toto rozhodnutí je nutné a je v souladu s pevným stanoviskem NHL, že podobný typ chování nebude tolerovat," uvedl Bettman.

Soutěž nemá přesná pravidla na trestání domácího násilí a každý případ posuzuje individuálně. Napadení manželky v roce 2014 na několik let zatarasilo cestu do NHL ruskému obránci Vjačeslavu Vojnovovi, o jehož návratu do zámoří se začalo jednat až letos.

Šestadvacetiletý Watson hraje za Nashville celou kariéru, ve 216 zápasech základní části nasbíral 47 bodů (23+24). V dresu Predators se bude moci objevit nejdříve 3. prosince v domácím utkání proti Buffalu.

Borci na západě hrají pořádně od podlahy
Borci na západě hrají pořádně od podlahy

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud