2. března 2020 • 12:12

Další za***nej Čech! Jak vítali Kašeho v Bostonu: perlili Rask i Chára

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už je to lehce přes týden, co se Ondřej Kaše stal hráčem Boston Bruins. Šikovný střelec a výtečný bruslař byl jednou z několika obětí anaheimského výprodeje a ve svých čtyřiadvaceti letech byl poprvé vytrejdován. V tuto chvíli už má za sebou první dvě utkání v novém týmu, ale než k nim došlo, mohli jste se na sociálních sítích týmu podívat na to, jak Kašeho v kabině přijali noví spoluhráči.



Absolvovat trejd mnohdy není nic snadného. Opustit partu a domov a vydat se do neznáma... Ale na Kašeho čekala pozitiva. Sice to nebude samá pláž a slunce, jak poznamenal minulý týden v rozhovoru pro iSport Premium, ale přichází do týmu, který má jen ty nejvyšší ambice.

Pohled na tabulku hovoří jasně, Boston je s 94 body nejlepším týmem NHL. Anaheim jich má o 34 méně a horší než Ducks už jsou v lize jen tři kluby. To je hodně příjemná změna.

Klub je navíc plný Čechů a Slováků, další sympatický rozdíl. Na první trénink mezi nové parťáky ho přivezl David Pastrňák. Nejnovější akvizice měla přes pravé rameno hozenou tašku s logem Ducks a v levé si nesla svoje hole. A pak začalo kolečko seznamování.

Prvním byl brankář Tuukka Rask, který má díky působení v extraligové Plzni během částečně výlukové sezony 2012/13 s českým hokejem dost zkušeností. „Super, další zasr**** Čech. No proč ne,“ konstatoval a rozesmál opodál stojícího Pastrňáka.

Kaše se pak postupně propracoval až ke kapitánu Chárovi, který ho uvítal s úsměvem na tváři a pohodovým pozdravem. „Vítej, vole,“ řekl a s rodákem z Kadaně si plácl, objal se a poptal se na to, jaká byla cesta.

Na trénink přivezl Ondřeje Kašeho útočník David Pastrňák
Na trénink přivezl Ondřeje Kašeho útočník David Pastrňák

Krátce poté přišli na řadu ještě slovenský gólman Jaroslav Halák a útočník David Krejčí. To je něco nového. Během tří a půl sezon v Kalifornii si totiž mohl v kabině popovídat jen s Andrejem Šustrem, a to opravdu krátce.

Pak už se šlo na led a trénovat.

Kašemu už teď chybí pouze body. Při výhrách proti Dallasu (4:3) a New York Islanders (4:0) zapsal tři střely na branku a jeden záporný bod. Další šanci na první bodový zásek bude mít v úterý proti silné Tampě.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud