6. září 2020 • 06:40

Voráček má po sezoně, rozhodující bitvu zvládli s přehledem Islanders

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté New Yorku Islanders porazili v rozhodujícím sedmém utkání 2. kola play off NHL Philadelphii 4:0 a postoupili mezi poslední čtyři týmy. Islanders se ve finále Východní konference, které hráli naposledy v roce 1993, střetnou s Tampou Bay. Druhou dvojici tvoří Vegas s Dallasem.



Úvodní dva góly Islanders vstřelili obránci. Scott Mayfield otevřel skóre v desáté minutě střelou z pravého kruhu a jeho první trefa v letošním play off byla i zadostiučiněním za minulý zápas, ve kterém zlomil v prodloužení hokejku a z následného přečíslení Philadelphia rozhodla.

O chvíli později zvýšil po hezké kombinaci Andy Green a v polovině zápasu se prosadil z brejku Brock Nelson. Flyers se odhodlali ke hře bez brankáře už 53. minutě a brzy stvrdil Anthony Beauvillier postup Islanders. Tým z New Yorku v utkání výborně bránil, Thomas Greiss potřeboval ke svému prvnímu čistému kontu v play off NHL pouhých šestnáct zásahů.

VIDEO: Podívejte se na sestřih sedmého utkání Flyers vs. Islanders

Góly

Domácí:

Hosté: 09:27. Mayfield, 13:13. A. Greene, 31:26. B. Nelson, 53:42. Beauvillier

Sestavy

Domácí: Hart (Elliott) – Niskanen, Provorov, P. Myers, Sanheim, Braun, Hägg – Voráček (A), Couturier (A), Giroux (C) – Konecny, K. Hayes, J. van Riemsdyk – Pitlick, Laughton, M. Raffl – Aube-Kubel, N. Thompson, Lindblom.

Hosté: Greiss (Varlamov) – Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews, A. Greene, Leddy – Eberle, Barzal, Lee (C) – Jo. Bailey (A), B. Nelson, Beauvillier – Dal Colle, Pageau, Brassard – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

Rozhodčí

McCauley, Charron – Devorski, MacPherson

Stadion

Scotiabank Arena, Toronto, ON

Philadelphia Flyers Vše o klubu ZDE

New York Islanders Vše o klubu ZDE

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud