2. července 2009 • 19:09

Recchi pokračuje v Bostonu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jednačtyřicetiletý kanadský hokejový útočník Mark Recchi bude i v další sezoně pokračovat v NHL, kde prodloužil o rok smlouvu s Bostonem.



Dvojnásobný vítěz Stanleyova poháru si vydělá rovný milion dolarů, bude mít tedy základní plat o 250 tisíc dolarů nižší než v uplynulém ročníku. Boston získal Recchiho v březnu z Tampy Bay.

Recchi si v minulém ročníku NHL připsal v 80 zápasech 61 bodů za 23 branek a 38 asistencí. V 11 utkáních play off přidal tři trefy a stejný počet přihrávek.

Za svou bohatou kariéru v dresech Pittsburghu, Philadelphie, Montrealu, Caroliny, Atlanty, Tampy Bay a Bostonu zaznamenal ve 1490 utkáních 1442 bodů za 545 tref a 897 asistencí.

V 151 zápasech vyřazovací části sezony skóroval padesátkrát a na 73 branek přihrál. Stanley Cup získal v roce 1991 s Pittsburghem a o patnáct let později s Carolinou.

Na trhu volných hráčů získal Boston útočníka Steva Begina, který naposledy působil v Dallasu a má za sebou angažmá v Calgary a v Montrealu. S Bruins uzavřel roční smlouvu na 850 tisíc dolarů. Kontrakt s Bostonem prodloužil také další forvard Byron Bitz.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud