23. září 2018 • 15:53

Zlámal má další čisté konto! Vedoucí Hearts ale poprvé ztratili

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Zdeněk Zlámal udržel ve skotské fotbalové lize podruhé za sebou a počtvrté v sezoně čisté konto. Jeho spoluhráči v dresu Hearts se však v sobotním utkání s Livingstonem neprosadili a vedoucí tým tabulky v šestém kole remízou 0:0 poprvé ztratil body.



Hearts nevyužili v zápase prvního s třetím týmem soutěže množství šancí včetně penalty. V nastavení prvního poločasu neproměnil pokutový kop nejlepší střelec skotské ligy Steven Naismith a k dosavadním pěti gólům další nepřidal.

"Jsem rozčarovaný a trochu zklamaný, hrozně moc jsme toho zahodili. Nedali jsme ani penaltu, což nám taky nepomohlo. Přitom Steven je většinou proměňuje. Myslím, že aspoň jeden gól jsme si zasloužili, i když jsme nehráli jako z partesu," řekl trenér Hearts Craig Levein.

Navzdory první bodové ztrátě udržel jeho tým v čele tabulky pětibodový náskok. Celtic Glasgow, který se mohl dostat na druhé místo s odstupem tří bodů na Hearts, dnes prohrál 1:2 v Kilmarnocku a je pátý.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud