18. dubna 2011 • 14:18

Obránce Miroslav Blaťák nepojede na MS!

Autor: spo, mir
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ - V záplavě hráčských příslibů ohledně účasti na hokejovém šampionátu v Bratislavě (29. dubna – 15. května) přichází jedna nečekaná omluvenka. Do Bratislavy za obhajobou titulu nevyrazí Miroslav Blaťák.



Čerstvý šampion ruské KHL, vítěz Gagarinova poháru s Ufou, se omluvil ze zdravotních důvodů. Při ligovém finále s Atlantem Mytišči 28letému Blaťákovi šili sedmi stehy rozříznuté ucho, ale to by ani tak nevadilo.

Miroslav Blaťák (vpravo) v dresu Salavatu UfaFoto ČTK

Pravou příčinou jeho odřeknutí jsou poničené vazy v koleni. „Blaťákův agent mi volal, že má Míra problémy s kolenem. Beru to na vědomí,“ řekl pro isport.cz kouč Alois Hadamczik.

Reprezentace přichází o stabilní defenzivní článek, Blaťák v posledních letech vyrostl mezi nejoceňovanější zadáky v Evropě, loni patřil k pilířům české obrany v cestě za zlatou medailí na šampionátu v Německu.

V týmu pro brněnské České hokejové hry trenérů Hadamczikovi zůstávají obránci Čáslava, Krajíček, Rachůnek, Martínek, Nakládal, Němec, Mojžíš a Škoula.

Před odjezdem na mistrovství světa tým doplní Marek Židlický z Minnesoty, kouč projevuje zájem i o Tomáše Kaberleho (Boston) a Michala Rozsívala (Phoenix). Jejich týmy prohrávají ve Stanley Cupu se svými soupeři 0:2 na zápasy.



Jaromír Jágr po svém příletu do Prahy
Jaromír Jágr po svém příletu do Prahy

Vstoupit do diskuse
1

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud