26. dubna 2011 • 14:44

Trapas Slováků! V hotelu okradli vlastní hvězdu

Autor: qp, ČTK
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

AKTUALIZOVÁNO - To se čeští hokejisté mají na co těšit. V luxusním hotelu, kde budou během blížícího se šampionátu přebývat, řádil zloděj. Ten okradl slovenského hokejistu Pavla Demitru, zrovna když hrál hokej! O krádeži informoval slovenský server pluska.sk.



Z hotelového pokoje Demitrovi zmizel iPod, hodinky a notebook v hodnotě přes tisíc eur! "Je to pravda. Ale stalo se. Víc to nechci rozebírat," odpověděl pak slovenským novinářům, kteří slovenského reprezentanta požádali o rozhovor.

Pavol Demitra vystřílel Slovensko bod navíc.Foto ČTK

Krádeží se okamžitě začalo zabývat vedení hotelu, které je připraveno uhradit veškeré škody a napomoci policistům dopadnout pachatele.

"Vzniklá situace nás nesmírně mrzí. Všechny okolnosti tohoto incidentu se již prověřují a zároveň se podnikají kroky, aby se celá věc co nejdříve objasnila," uvedla v oficiálním stanovisku hotelu manažerka Mária Adamová.

Díky nainstalovaným kamerám na chodbách už dokonce podezřívá několik osob. Předpokládá se, že zloděj co nevidět skončí za mřížemi.

"Snad se k tomu organizátoři nějak postaví a bude tam nějaké zabezpečení včetně ochranky, aby to bylo pro turnaj všechno v pořádku. Tohle se samozřejmě nesmí stát, protože hráči potřebují být v pohodě a ne aby přemýšleli nad tím, zda je tam někdo okrade," řekl novinářům český útočník Patrik Eliáš na reprezentačním srazu v Praze.

Slovenský národní tým byl ubytovaný v sedmém patře nového bratislavského hotelu. Ten stojí jen pár metrů od zimního stadionu, na kterém se odehraje několik zápasů mistrovství světa.

Šampionát v Bratislavě a v Košicích začne v pátek a vyvrcholí finálovým zápasem v neděli 15. května.

Vstoupit do diskuse
3

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud