6. května 2011 • 18:36

Česko-Slovensko ONLINE komentovaly celebrity

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
19
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNĚ - Česko-Slovenská bitva očima celebrit! Online přenos z utkání, které začíná v Bratislavě ve 20.15, budou komentovat jako expert trojnásobný český mistr světa a vynikající hokejista Tomáš Vlasák, společně s ním toto výjimečné utkání budou komentovat jako česká celebrita Sagvan Tofi. A jako fanoušek domácího týmu Patricia Vitteková, zpěvačka a manželka známého slovenského fotbalisty Róberta Vitteka.



Bude to skutečně ostrá bitva, která poutá velký zájem. Portál iSport.cz pro vás připravil netradiční ONLINE přenos s komentáři expertaTomáše Vlasáka a česko-slovenských celebrit.

"Tentokrát to dopadne určitě dobře pro nás, to znamená, že vyhrajeme," přeje se Patricia Vitteková. "Nic jiného nám už nezbývá."

"Já výsledek netipuji. Mám Slováky rád, ale je mi jich líto," tvrdí Sagvan Tofi, který sám hraje hokej. "Přece je nemůžeme nechat vyhrát, to je jasný. Teda mohli bychom je nechat vyhrát, ale nenecháme."

Utkání bude sledovat při vystoupení v muzikálu Děti ráje. "Odzpívám písničku a mažu rychle k televizi. Takové utkání si nemůžu nechat ujít," směje se Tofi. "Dneska to bude rychlé představení, budou to hodně rychlé dialogy."

Patricia Vitteková má za manžela úspěšného slovenského fotbalistu, nejlepšího střelce týmu na loňském MS v JAR. "Jsem spíše fotbalový fanoušek, ale při mistrovství světa žiji plně hokejem," tvrdí.

Češi se dnes utkají s domácími Slováky. Jak ostře sledovaná federální bitva dopadne?
Češi se dnes utkají s domácími Slováky. Jak ostře sledovaná federální bitva dopadne?

Vstoupit do diskuse
19

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud