13. května 2011 • 19:56

Místo euforie slzy. Inna a spol. fandily marně

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
17
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO - Dorazila do Bratislavy, aby se svým přítelem a hokejistou Tomášem Plekancem sdílela radost z postupu do finále. Jenže místo toho se zpěvačka Lucka Vondráčková mračila a smutnila. Česká reprezentace prohrála se Švédskem 2:5 a v neděli si zahraje pouze o bronzové medaile.



Taková euforie kolem českých hokejistů nepanovala v Česku přesně rok! Celý národ po dvanácti měsících snil o obhajově zlatého triumfu a v ulicích nemluvil o ničem jiném. Tisíce jich fandily na Staroměstském náměstí, statisíce u televizních obrazek, hodně jich dorazilo přímo do Bratislavy.

Na semifinálovém zápase nechyběla ani známá zpěvačka Lucka Vondráčková, přítelkyně hokejového útočníka Tomáše Plekance. Tomu chtěla být na blízku a radovat se s ním z postupu do finále. Stejně tak Inna Puhajková, partnerka Jaromíra Jágra. Ale ne... Osud jim nepřál.

Naopak musely přihlížet tomu, jak se hokejisté na ledě marně snažili dobývat švédskou branku. Byla z toho prohra 2:5.

Smutná Inna Puhajková, přítelkyně Jaromíra Jágra.
Smutná Inna Puhajková, přítelkyně Jaromíra Jágra.

Vstoupit do diskuse
17

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud