Premium
8. ledna 2024 • 04:50

Kanadě dochází, že jsme zpátky ve špičce. Zase nás berou jako kdysi

Autor: Ladislav Šmíd, inf
Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA ŠMÍDA | Kluci udělali na mistrovství světa moc pěkný výsledek, některým z nich to určitě může pomoci směrem k NHL, zvýší se o ně zájem před draftem. Druhá věc je, že si zvýšili sebevědomí, přesvědčili se o tom, že mohou hrát s kýmkoli vyrovnanou partii. A tohle vědomí jim ke zvýšení výkonnosti rovněž pomůže. Aby ne, vyřadili Kanadu a s pozdějšími mistry světa šli až do nájezdů.



Celý turnaj poukazoval na velkou vnitřní sílu našeho týmu. Ti borci prokázali neskutečnou mentální odolnost, vyklouzli z jakékoli svízelné situace. Nesložili zbraně a svou pílí se dokázali vrátit do zápasů a i ty velké vyhrát. Není nic lepšího na zocelení psychiky.

Je logické, že všichni kluci se do NHL nedostanou, ale pár z nich ano. Hodně věřím Jirkovi Kulichovi, brzy by měl dostat větší šanci v Buffalu. Všichni mluví o jeho úžasné střele, ovšem není to jediná velká zbraň v jeho repertoáru. V mých očích je komplexním dynamickým hráčem s velkou budoucností. Těším se na něj, až bude v NHL dostávat pravidelný prostor.

Proč ji nehraje už teď? Je to o šanci a o štěstí. A když píšu o šanci, myslím tím příležitost ne

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
3

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud