26. května 2014 • 15:24

Ještě neodcházej, prosili Jágra po příletu do Česka školáci

Autor: ČTK, iSport.cz
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bez většího zájmu fanoušků se dnes vrátili do Prahy čeští hokejisté, kteří na mistrovství světa v Minsku skončili na čtvrtém místě. Na starém ruzyňském letišti nechyběli lovci autogramů, k nimž se připojily i děti školního věku. S žádostmi o podpis zajali především Jaromíra Jágra, který si vyslechl hned několik apelů na to, aby ještě přehodnotil své rozhodnutí uzavřít reprezentační kariéru.



Příznivci české hokejové legendy nesou plánovaný odchod své modly dost těžce. Na sociální síti Facebook už dokonce vznikla skupina s názvem "Chceme Jágra na MS 2015" a během krátké chvíle stihla nabrat už více než 87 tisíc příznivců!

S novináři se na letišti ale veterán bavit nechtěl, a tak čerstvé dojmy z šampionátu poskytoval trenér Vladimír Růžička. "V čem byl největší problém? To je jednoduché, když nedáme gól tak určitě nemůžeme vyhrát. Pak když uděláme pár chyb, soupeř je potrestá, a to se pak těžko vyhrává," řekl Růžička.

K němu se brzy připojil i jeden z týmových benjamínků Tomáš Hertl. Výsledky mužstva se spoluhráči prý během letu moc neprobíral a raději spal.

"Teď už je to o něco lepší, ale pořád to zklamání cítíme, protože to čtvrté místo a bramborová medaile je to nejhorší, co z toho může být. A určitě to není nic hezkého ani z mého osobního pohledu, když si vezmu, jak jsme vypadli se San Jose z play off, přestože jsme vedli 3:0 na zápasy," řekl novinářům Hertl.

"Pořád je to ale větší úspěch než minulý rok," připomněl loňské vyřazení ve čtvrtfinále. "Nedopadlo to nejlépe, ale teď už s tím stejně nic neuděláme," prohlásil velký talent českého hokeje.

Přílet českých hokejistů z Minsku
Video se připravuje ...

Jiří Hudler se vítá s přítelkyní po návratu z hokejového MS v Minsku
Jiří Hudler se vítá s přítelkyní po návratu z hokejového MS v Minsku

Růžička po MS: Jágr ukázal mladým, že se musí probudit
Video se připravuje ...

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud