2. února 2024 • 04:40

POLEMIKA: Má repre usilovat o Zachu? ANO, poznejme ho. NE, stačilo

Vstoupit do diskuse
39
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

A je to opět tady... Hokejovou veřejností rezonuje jméno Pavla Zachy, který měl reprezentačnímu manažerovi Petru Nedvědovi přislíbit případnou účast na MS v Praze. Ale to už tu taky párkrát bylo. V klíčový moment nezvedl telefon. Měl by o něj tedy národní tým pro velkolepý domácí šampionát vůbec usilovat? „Nevidím jediný důvod, proč s ním řešit reprezentační téma. Ani nemůžete říct, že by ho sám v minulosti odmítl, on ho jednoduše ignoroval,“ píše ve své části polemiky redaktor deníku Sport a webu iSport.cz Pavel Ryšavý. „Pokud jedete od plínek něčí režim, byť osoby blízké – ba nejbližší, stáváte se na dotyčném závislý. Než to ze sebe strháte, chvíli to trvá,“ vyzývá naopak k pochopení niternějších důvodů komunikačních problémů Miroslav Horák.



Miroslav Horák: ANO

Česko by mělo poznat, že i Zacha je člověk

Rozumím názorům, odmítajícím odmítajícího recidivistu. Za posledních pár let Pavel Zacha hnul žlučí nejednomu trenérovi národního týmu, stejně tak manažerovi. Tito lidé se cítili až dotčeni, že se hráče musí pomalu doprošovat. Aby reprezentoval. Nabízeli prostor, o němž snili mnozí jiní a navždy marně. A on s pobídkou takhle pohrdá. Nějaký cucák ze třetí lajny...

Nesedělo mi, pokud Zachu někdo bezbřeze hájil a vinu házel výhradně na druhou stranu. Že to s ním neumí a kdesi cosi. Blbost. Stejně tak mi nevoní nájezdy plné hněvu na hokejistu ve stylu, ať si trhne nohou, když je mu národní dres málo.

Celé je to složitější. Mně z toho vychází, že Pavel Zacha není pořád dostatečně sebevědomý

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
39

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Skupina B
Články odjinud


Články odjinud