14. ledna 2015 • 04:30

Ručinský na MS? To si s Růžou vyřídím, smál se Nedvěd

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Účast na domácím mistrovství světa? „Teď se tím nezabývám,“ řekl hokejista Martin Ručinský poté, co byl s kamarádem Petrem Nedvědem uveden do Síně slávy deníku Sport. Existuje však možnost, že by se tahoun Litvínova v nominaci trenéra Vladimíra Růžičky nakonec přece jen objevil.



Pokud by Ručinský nastoupil v reprezentačním dresu na šampionátu v Praze, stal by se ve 44 letech českým rekordmanem. „Doufám, že to nedopadne. To říkám upřímně,“ vtipkoval Nedvěd. Ručinský by totiž co se týče věku překonal Jágra i Nedvěda. „O tom se nebudeme bavit. To si s Růžou vyřídím. Konec.“ zdůraznil v nadsázce Nedvěd.

Nedvěd a Ručinský tipují: Kdo z naganských vítězů vydrží nejdéle?
Video se připravuje ...

Stále však platí, že by Ručinský mohl být tajným trumfem trenéra Růžičky, o čemž jako první psal deník Sport na začátku prosince. 43letý útočník je lídrem Litvínova, který je v tabulce druhý. Ručinskému pak patří pátá příčka v extraligové produktivitě. „Teď to není na pořadu dne. Jednak je to strašně daleko, a pak je nyní pro mě prioritou Litvínov, tam upínám svou veškerou energii,“ pravil Ručinský.

Růžička však jeho výkony sleduje. A moc se mu zamlouvají. „Nechal bych to zatím otevřené. Souhlasím s tím, že Martin hraje velice dobře a sleduji ho. V utkání, co jsem viděl, byl pokaždé na hřišti asi nejlepší. Šampionát je zatím daleko a uvidíme, jaký bude jeho zdravotní stav. Pokud jde však o něj, nejde jen o výkony na ledě, výborný je i do kabiny,“ řekl hlavní kouč národního týmu v polovině minulého měsíce, kdy nominoval na Channel One Cup.

Ručinský a Nedvěd vstoupili do Síně slávy deníku Sport
Video se připravuje ...
Nedvěd do Litvínova? Ručinský by ho tam bral
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud