Květoslav Šimek
Premium
7. prosince 2022 • 17:50

Lakatoš o reprezentaci: Musím trenéry přesvědčit. Promluvil i o zranění

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vede kanadské bodování i pořadí střelců Tipsport extraligy. Přesto vítkovický útočník Dominik Lakatoš (25) znovu chybí v reprezentačním výběru na Švýcarský pohár (15. - 18. prosince). Mohou za to instagramové fotografie z konce předešlé sezony. Lakatoš se po vyřazení ve čtvrtfinále omluvil z přípravy národního týmu ze zdravotních důvodů a vyrazil na dovolenou do Dubaje. Právě to nového reprezentačního trenéra Kariho Jalonena namíchlo.



„Každý chce reprezentovat, nejenom já, to je jasná věc,“ říká Lakatoš v rozhovoru pro deník Sport a iSport.cz. Z Vítkovic jsou v nominaci brankář Aleš Stezka a útočník Petr Fridrich. „Klukům to přeju a držím palce, ať se jim daří.“

Dominiku, nebudu chodit kolem horké kaše. Na konci minulé sezony jste se z reprezentační přípravy omluvil kvůli zranění a pak vyrazil na dovolenou. Právě tohle vám mělo v očích trenéra Jalonena uškodit. Může to hrát roli, že v nominaci znovu chybíte?
„Na rovinu, řeknu to jednoduše – ať nechodím kolem horké kaše ani já. A každý si udělá obrázek, jaký chce. Dělám svoji práci, jak nejlépe umím a chci v ní být na sto procent. Pokud jsem stoprocentní a vím

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * Hokejové brusle na Heureka.cz

Aktuální zápasy
Články odjinud