3. října 2012 • 10:32

Tak přece! Krejčí se dohodl, hvězdný útočník si zahraje za Pardubice

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | Už to vypadalo zle, ještě před týdnem problematika pojistky postavila zeď mezi hokejový klub z Pardubic a Davida Krejčího. Ale nyní už ta největší překážka padla a loňský vítěz Stanley Cupu míří do kádru extraligového šampiona. Pokud vše půjde podle plánu, útočník Bostonu si zahraje nedělní duel s Libercem.



Informaci o přesunu uznávaného centra do české nejvyšší soutěže potvrdil pro iSport.cz sám Krejčí. „Mělo by to klapnout, mám koupenou letenku a v pátek bych se měl přiřadit k pardubickému týmu,“ prohlásil 26letý reprezentant v telefonickém rozhovoru.

Pozítří Pardubice sehrávají domácí duel s Vítkovicemi, ovšem do něj podle všeho Krejčí ještě nenastoupí. „Cesta ze zámoří je náročná, do Evropy poletím kolem sedmi hodin, čeká mě pak přestup v Německu a let do Prahy, navíc se mi v letadle špatně spí. Uvidím, jak na tom po příletu budu, ale spíš to vidím až na následující utkání,“ chystá se spíš na nedělní vstup proti Bílým Tygrům.

Pro Pardubice bude Krejčí nesmírně vítanou posilou, zvlášť v tomto období, kdy se mužstvu hrozivě nedaří a dlí na předposledním místě tabulky. Nejen fanoušci východočeského týmu se mohou těšit na spolupráci Krejčího s Alešem Hemským, který v transferu opory Bruins sehrál významnou roli.

Pro oba hráče z NHL přitom platí, že v extralize si prakticky nic nevydělají. „Jejich plat je symbolický, chci hráčům poděkovat, že se k tomu tak staví,“ vyzdvihuje Ondřej Šebek, GM ČSOB Pojišťovna Pardubice.

Rozhovor s Davidem Krejčím čtěte v zítřejším vydání deníku Sport

David Krejčí sleduje puk v síti Ottawy po střele spoluhráče Milana Lucice.
David Krejčí sleduje puk v síti Ottawy po střele spoluhráče Milana Lucice.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud