13. října 2012 • 18:22

Za krosček na Straku přišel trest! Rytíř Mocek bude stát dva zápasy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Disciplinární komise hokejové extraligy potrestala kladenského obránce Petra Mocka zákazem startu ve dvou zápasech za faul na plzeňského kapitána Martina Straku ze čtvrtečního utkání 11. kola na západě Čech. Mocek tak bude Rytířům chybět v nedělním domácím utkání s Litvínovem i ve čtvrtečním duelu na ledě Karlových Varů. Český svaz ledního hokeje to sdělil v tiskové zprávě.



Kladenský obránce Straku krosčekoval v 38. minutě tak, že se lídr Indiánů udeřil hlavou o horní tyč branky a musel do kabiny s tržnou ránou nad pravým okem.

Mocek za to dostal trest na pět minut a do konce utkání a disciplinárka mu po prostudování videozáznamu za zákrok zezadu ve zkráceném řízení dodatečně zastavila činnost.

Disciplinární komise také vynesla trest pro asistenta trenéra Pardubic Ladislava Lubinu za chování po úterní dohrávce 9. kola na ledě Vítkovic. Za verbální napadání rozhodčích dostal pokutu 30 tisíc korun. Zápas, který Pardubice prohrály 2:3, řídili jako hlavní Martin Homola a Radek Wagner, na čarách pak Milan Kis a Jiří Rozlílek.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud