6. listopadu 2012 • 13:37

To se podržte! Pardubice berou místo Hynka vyhozeného Trličíka

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle se nečekalo. Hokejoví mistři z Pardubic propustili kouče Pavla Hynka a místo něj berou z Vítkovic vyhozeného Mojmíra Trličíka. Ostravský tým přebírá Peter Oremus.



Extraligoví šampioni propouštějí svého trenéra v situaci, kdy je tým na 8. místě tabulky s pětibodovou ztrátou na třetí Kometu Brno. Mojmír Trličík byl o propuštění z Vítkovic srozuměn dnes a už zítra povede trénink v Pardubicích. Společně s Ladislavem Lubinou, který u pardubického týmu zůstává.

„Důvodem rozhodnutí vedení klubu k tomuto kroku jsou výkony A týmu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice a jeho postavení v tabulce. To neodpovídá kvalitě týmu a jeho ambicím,“ uvedl generální manažer klubu Ondřej Šebek.

„Výkony mužstva zatím zůstávají za očekáváním. Bez přispění hráčů NHL, kteří podávají výborné výkony, by byla situace našeho klubu ještě složitější,“ prohlásil Šebek.

Pavel Hynek působil v Pardubicích od sezony 2010/2011, o rok později dovedl tým Pardubic k zisku šestého mistrovského titulu v historii klubu.

„Vedení klubu děkuje Pavlu Hynkovi za vše, co pro náš klub vykonal. Upřímně mu přejeme hodně štěstí v další trenérské práci,“ řekl Ondřej Šebek s tím, že věří, že Hynkovo opětovné působení na východě Čech není v budoucnu vyloučené.

„Všichni věříme, že příchod respektovaného trenéra Mojmíra Trličíka, který nejen ve Vítkovicích dosáhl vynikajících sportovních výsledků, do Pardubic bude pro A tým správným impulzem,“ doplnil Ondřej Šebek.

Mojmír Trličík vystřídal v Pardubicích Pavla Hynka.
Mojmír Trličík vystřídal v Pardubicích Pavla Hynka.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud