Květoslav Šimek
24. listopadu 2014 • 04:58

Galvase sestřelil sudí! Měl jsem si jej všimnout, litoval obránce

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Růžové dresy na podporu boje s rakovinou třineckým Ocelářům štěstí nepřinesly. S rozjetou Kometou Brno padli 2:3, nepomohl jim ani premiérový gól čerstvé posily Jakuba Klepiše. Největší porci smůly si v duelu vybral třinecký obránce Lukáš Galvas. Šanci na sólový únik mu kuriózně sebral rozhodčí Alexander Pavlovič, který Galvase „nekompromisně“ srazil k ledu.



MATCH OVERVIEW LEGACY
23. 11. • 18:20
HC Oceláři Třinec
HC Oceláři Třinec
2:3
ONLINE
23. listopadu
18:20
HC Kometa Brno
HC Kometa Brno
Góly

Domácí: 25:09. Rufer, 53:49. Klepiš

Hosté: 00:11. Ton, 38:26. Burian, 46:12. Hruška

Sestavy

Domácí: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Linhart, Nosek, Trončinský, Matyáš, M. Doudera, Galvas – Hrňa, Klepiš, Orsava – Dravecký, Polanský (C), Adamský (A) – Rákos, Žejdl, Rufer – Matuš, Růžička, Jašek. Trenér: Jiří Kalous.

Hosté: Čiliak (Falter) – Kempný (A), Ptáček, Hanzlík, Dujsík, Dlapa, Kuboš, Hájek – Hruška (A), Němec, Ton – Káňa, Čermák (C), Honejsek – Burian, Koreis, Vondráček – Dočekal, Ostřížek, Mrázek. Trenér: Vladimír Kýhos.

Rozhodčí

Fraňo, Pavlovič – Charvát, Frodl

Stadion

Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst)

Návštěva

4620 diváků

„Soustředil jsem se, abych mohl převzít puk,“ líčí obránce Galvas. Ve 31. minutě vyjel z trestné lavice a mířil na něj dlouhý pas do brejku. Soupeři před ním nebyli. Jen rozhodčí. „Díval jsem se na beka, abych se připravil na otočku a srazil jsem se s rozhodčím… Měl jsem si jej všimnout.“

Po srážce oba upadli, Galvas i rozhodčí Pavlovič. Rázem bylo po brejku, skóre zůstalo pro danou chvíli nerozhodné 1:1. Rozhodčí se pak přijel k třinecké střídačce omluvit, srážka to byla smolná.

Nešika rozhodčí. Podtrhl třineckého Galvase a znemožnil mu útočit
Video se připravuje ...

„Nedá se nic dělat, stalo se, rozhodčí je součást hry,“ pokrčil rameny Galvas, který pro tento měsíc nosí zelenou helmu lídra ve statistice pro nejlepšího bojovníka v Radegast Indexu. Podobné „hity“ s rozhodčími, kteří ovšem jinak v utkání Třince s Kometou odvedli velmi dobrý výkon, by si pro příště rád odpustil.

Hořkosladká premiéra. Klepiš hned skóroval, Třinec ale prohrál s Kometou
Video se připravuje ...

SESTŘIH: 23. kolo extraligy, Třinec - Kometa Brno 2:3
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud