19. února 2015 • 19:05

Slavia: na Boleslav za padesát korun. A opět s Beránkem na střídačce?

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro hokejovou Slavii to bude poslední zápas v sezoně v O2 Areně. Před návratem do Edenu se v pátek od 18.15 hodin utká s Mladou Boleslaví a vedení láká fanoušky na jednotné vstupné 50 korun. A kdo bude koučem na střídačce? Klub se k tomu vyjádří až v pátek, ale podle informací isport.cz je pravděpodobné, že hlavním trenérem zůstane Josef Beránek.



Slavia věří, že snížené vstupné naláká mnohem více fanoušků než obvykle. „Zvýšenou návštěvu jsme zaznamenali i letos, když na utkání proti Olomouci, kdy se platilo dvacet korun, dorazilo přes sedm tisíc lidí a i díky dobré divácké kulise jsme zvítězili,“ tvrdí Jakub Mezlík, tiskový mluvčí klubu.

Podobně by mohlo zafungovat i jednotné vstupné za padesát korun. Děti zaplatí standardních dvacet korun. Pro Slavii to bude poslední utkání v moderním chrámu, potom se na konec sezony (na play out i na případnou baráž) přesunu do Edenu.

A i když to zatím oficiálně není známé, dá se předpokládat, že na střídačce bude mužstvu velet Josef Beránek. Po konči Dušana Gregora právě někdejší klubová ikona tým převzala a včera ho dovedla k vítězství nad Třincem (2:1). A důvěru nejspíš dostane někdejší nekompromisní útočník i nadále, v této fázi sezony už není prostor na další riskantní řešení…

Ale jisté to není. Jasno bude až během zítřka.

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud