31. ledna 2019 • 11:03

Hlinka se na střídavé starty vrací do Sparty! S klubem bude zatím trénovat

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Jaroslav Hlinka může opět obléknout dres Sparty. Pražané se dohodli s druholigovým Vrchlabím na jeho případných střídavých startech, aktuálně počítají s tím, že dvaačtyřicetiletý hráč bude s týmem trénovat.



"S přihlédnutím k faktu, že máme nejmladší kádr v extralize a občas nám ve zlomových chvílích zápasů prostě chybí zkušenosti, jsme se dohodli s Jardou na možnosti jeho střídavých startů ve Spartě," uvedl sportovní manažer Michal Broš na klubovém webu.

Zkušený centr hrál za Spartu do konce minulé sezony, kdy mu skončila smlouva a na další spolupráci se nedohodl. Před nedávnem začal Hlinka vypomáhat Vrchlabí v boji o postup do 1. ligy, teď se může mistr světa z roku 2001 a čtyřnásobný šampion extraligy vrátit i do nejvyšší soutěže.

"Jarda se u nás bude připravovat, bude součástí našeho mužstva, našim mladým útočníkům toho může spoustu ukázat a poradit, možná klukům pomoct s přesilovkou či buly, a kdybychom vzájemně cítili, že nastal čas na to, aby pomohl i přímo při zápase na ledě, třeba se dočkáme i dalších jeho zápisů do kroniky extraligy," řekl Broš o nejproduktivnějším hokejistovi ve sparťanské historii.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud