17. června 2020 • 14:43

Kometa posiluje brankoviště. Potvrdila příchod Kacetla, o místo se popere

Autor: ČTK, adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak už server iSport.cz informoval v pondělí, do Komety přichází brankář Ondřej Kacetl, který poslední čtyři sezony působil v Pardubicích. „Rozhodl jsem se pro angažování Ondry Kacetla z jednoho prostého důvodu. Vždy, když jsme měli úspěšné sezony, jsme měli dva velmi kvalitní gólmany u áčka a v juniorce Lukáše Dostála. Teď takový komfort nemáme a Ondra po delším rozhovoru se mnou přijal roli, že se jde poprat o místo,“ uvedl majitel a hlavní kouč Libor Zábranský na klubovém webu Komety.



Stejně jako v minulé sezoně by jedničkou Komety měl být Vejmelka, více prostoru dostane i Klimeš, jenž doposud působil v první lize. „Ale zbytek je na momentální formě a dohodě s trenérem gólmanů Pavolem Rybárem. Samozřejmě je důležité, aby se nám vyhýbala zranění a nestalo se nám to, že bychom potom museli narychlo shánět dalšího brankáře,“ doplnil Zábranský.

Kacetl, odchovanec Znojma, v extralize doposud odchytal 221 zápasů, vedle Pardubic působil i v Hradci Králové. Se svou rolí je smířený. „Jdu do týmu, který hraje o nejvyšší příčky a má ty nejvyšší cíle. Dnes je doba, že všichni musí bojovat o místo, a jsem si vědom, že v Brně je velká konkurence. Kometa je obrovská značka, je to velký klub s tradicí,“ řekl Kacetl.

HC Kometa Brno Vše o klubu ZDE

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Titulní strana deníku Sport, středa 17. června 2020 Titulní strana deníku Sport, středa 17. června 2020Foto Sport

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud