Michal Koštuřík
15. června 2020 • 19:03

Kacetl mění Pardubice za Kometu. Začne jako trojka, o místo chce bojovat

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová Kometa bude mít nového brankáře. Do klubu zamíří Ondřej Kacetl (29) z Pardubic. Dohoda by měla být potvrzena podpisem už tento týden, jde o formality. „Pracujeme na tom,“ potvrdil majitel brněnského klubu Libor Zábranský pro iSport.cz.



Co znamená Kacetlův příchod? Nic zásadního pro týmovou hierarchii. Jako jednička půjde do sezony Karel Vejmelka, dvojkou bude Lukáš Klimeš. „Karel je jasný, Lukášovi chceme dát šanci. Ondra je zkušený, měl by být třetí gólman. Chceme mít vzadu ještě větší jistotu,“ uvedl Zábranský.

Co říkáte na přesun Ondřeje Kacetla do Komety? Zapojte se do nových diskuzí na iSport.cz >>>

Odchovanec Znojma je se svou rolí srovnaný. To však neznamená, že nezabojuje o místo v sestavě. Herní vytížení bude mít zpočátku hlavně v Chance lize, nejspíš v Třebíči. „Ondra chce bojovat. Určitě má možnost dostat se do branky,“ sdělil majitel a trenér Komety, který s očekávanou posilou dlouho o jeho pozici debatoval. „Jsem rád, že to chce zkusit,“ dodal.

Kacetl působil poslední čtyři roky v Pardubicích. V minulé sezoně za ně odchytal 27 zápasů, ve druhé polovině ročníku však dostával přednost Pavel Kantor. Po návratu talentovaného Milana Kloučka z Českých Budějovic se s ním nepočítalo. Proto je ve finální fázi jeho přestup do Brna. To získalo už dříve obránce Libora Zábranského juniora, Ralfse Freibergse plus útočníky Tomáše Šoustala a Petera Schneidera.

HC Kometa Brno Vše o klubu ZDE

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Titulní strana deníku Sport 15. června Titulní strana deníku Sport 15. červnaFoto Sport

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud