12. října 2021 • 11:04

Forma v extralize: Smoleňák si nedá pokoj, Motor jako popletený rybář

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    Hokejová Tipsport extraliga má za sebou další hrací týden. Po víkendu je jasné, že se opět vyznamenala Plzeň, které si po těžkém začátku všechno sedá. Hradec Králové táhl zkušený provokatér soupeřů Radek Smoleňák. Úřadující mistr z Třince zůstal pro změnu zalezlý ve své dračí sluji. A co kladenský fanoušek? Ten by měl na poslední týden nejlépe zapomenout. V článku iSport.cz si projděte speciální power ranking deníku Sport všech patnácti extraligových týmů s odlehčeným komentářem.

  • 1. Plzeň

    0

    Po těžkém začátku si všechno sedá. Přestala zahazovat šance, vyhrává, slaví úspěch aktivním hokejem, Jakub Kindl dal po dvou letech gól. A zpráva víkendu? Z trenéra Baďoučka je děda Baďouček.

    Plzeň - Zlín: Blomstrand se bleskově prosadil po buly a zvýšil náskok Indiánů, 3:1
    Video se připravuje ...

  • 2. Mladá Boleslav

    +1

    Proti Kladnu jí stačilo plyn na podlaze jen tak lechtat, jet na dvojku a sunout se dopředu odstavným pruhem jako hlemýžď. Stejně byla lepší. Ale příště s Třincem to nepůjde, hezky z nuly na sto!

    Mladá Boleslav - Kladno: Utkání zpestřil zápasnický souboj domácího Stránského se Suchánkem
    Video se připravuje ...

  • 3. Mountfield HK

    +2

    Ne, nedá si pokoj ani ve 34 letech. Teď se Radek Smoleňák poškleboval litvínovským fans. To máme tedy další město na mapě, kterým by měl jen projíždět a nezastavovat. Na seznamu už má Brno a Pardubice.

    Litvínov - Mountfield HK: Smoleňák využil přihrávku zpoza branky soupeře, 0:1
    Video se připravuje ...

  • 4. Sparta

    +3

    Erik Thorell je bombarďák! Tenhle Švéd je tak šikovný, že kdybyste před něj položili krabici z Ikey s rozloženou postelí, sebrali mu návod a odešli, tak se za hodinu vrátíte a on z prkýnek postaví vrtulník.

    Sparta - Karlovy Vary: Thorell má třetí asistenci! Z pozice padajícího střelce zvýšil Polášek, 6:2
    Video se připravuje ...

  • 5. Pardubice

    +1

    Připomínají auto z bazaru. Na pohled fantazie. Jen jednou nefunguje blinkr, příště startér, pak nesvítí světla. V každém zápase něco chybí. A že smázly Zlín? Pardon, ten je od září zatím mimo soutěž.

  • 6. České Budějovice

    +4

    Když hraje Motor doma, tak má stejný úspěch jako popletený rybář, který den po výlovu rybníka Svět dorazí s prutem. Sem tam najde nějakou mřenku, která se ještě plácá v kaluži, víc nic. Porážek je dost.

    České Budějovice - Vítkovice: Valský tečoval střelu svého spoluhráče, 1:0
    Video se připravuje ...

  • 7. Třinec

    -5

    Drak zůstal celý týden zalezlý. Třinec nehrál, jen ho hlavní krotitel Václav Varaďa cepoval ve sluji. Po dvou titulech v řadě odsud pořád šlehají plameny. Nezničitelný je Martin Růžička, se 16 body zase trůní v čele produktivity.

  • 8. Olomouc

    -4

    Možná jste si toho nevšimli, ale na spodní části dresu má Mora od začátku sezony nápis „Spolu“. Jasně, při bližším ohledání najdete i „všeci“. Ale z dálky vás napadne, že to prostě byla jen kampaň.

    Pardubice - Olomouc: Čekání na jediný gól zápasu utnul až v prodloužení hostující Kolouch, 0:1
    Video se připravuje ...

  • 9. Liberec

    +6

    Hodně malých věcí dělá dobře, jen ty velké dopadaly od začátku sezony špatně. Poslední týden ale může být jak krvavá flákota pro hladovou zubatou bestii. Čtyři body ze šesti jsou po sérii ztrát luxus.

    Liberec - Sparta: Klepiš v závěru prodloužení nerozhodl. Jeho bekhendový blafák zastavil Salák
    Video se připravuje ...

  • 10. Vítkovice

    +1

    Vzpomínáte na Lacka Angyala ze Superstar a jeho hit Pošta? Klubu by taky jeden mohl napsat: „Stezka, Stezka, biele betony má, Stezka, Stezka, posol dobrých zpráv. Stezka, Stezka, aj výhry prináša. Steeezka.“

    České Budějovice - Vítkovice: Fridrich se trefil dělovkou do šibenice, 1:2
    Video se připravuje ...

  • 11. Litvínov

    +2

    Vidět to bylo už v play off. Jakmile tady slyší, že mu hrozí Hradec, tupí se brusle, praskají hokejky, soupeřova branka je nějaká menší, vlastní minimálně na házenou... Devět proher v řadě je už celkem fóbie.

  • 12. Kometa

    -3

    Prosíme Jiřího Kalouse, ať v rámci zachování vlastního zdraví dál nečte! Poslední trenér, který se nejmenoval Libor Zábranský a vydržel v klubu celou sezonu, byl Vladimír Kýhos a psal se rok 2015. To jen tak na okraj.

  • 13. Zlín

    +1

    Výběr trenérů pomalu začal klouzat na úroveň: Tak co, teta, brusle ještě máte? Vidíte, nechtěla byste na lavičku? Odchod kouče Roberta Svobody nevyřešil nic. To se mohly třeba měnit záclony a vyšlo by to nastejno.

    Plzeň - Zlín: Blomstrand tentokrát nahrával, trefil se Bulíř, 4:1
    Video se připravuje ...

  • 14. Karlovy Vary

    -6

    Jsou jako ta spolužačka, do které jste byli na základce všichni bezhlavě zamilovaní. Teď přišla na třídní sraz, nemá zuby, začala šilhat a koupe se jednou týdně. Ze sexy týmu je utrápený uzlíček porážek.

  • 15. Kladno

    -3

    Skóre z víkendu? 1:11. To je na panáka, pivo, panáka, pivo, smažák, pak natáhnout tepláky, pustit si na ČT3 O poklad Anežky České a zapomenout. Tak, to byla rada pro fanouška. Nemáte někdo i pro hráče?

    SESTŘIH: Kladno - Plzeň 1:8. Výprask Rytířů řídil Čerešňák. Jágr se zranil
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud