27. června 2022 • 14:56

Na Frolíka je fronta. Vyhraje (asi) Liberec, Kladno si ho nemohlo dovolit

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl mít ještě rok smlouvu v Lausanne, jenže klub oznámil, že o Michaela Frolíka už nemá zájem. Začal s ním řešit rozvázání kontraktu, případně jinou pracovní nabídku. Podle informací iSport.cz se na služby 34letého útočníka postavila celkem dlouhá řada v Česku. Největším favoritem je Liberec, právě tam by s největší pravděpodobností měl zkušený reprezentant zamířit. Zajímalo se o něj i mateřské Kladno, ovšem to si ho nemohlo dovolit kvůli vysokým nárokům…



Frolík vyhrál v roce 2013 Stanley Cup s Chicagem a v NHL celkem posbíral 858 zápasů. V sezoně 2020/2021 odehrál ale za Montreal jen osm zápasů, tak se vydal do Evropy, těšil se, jak to zase rozbalí ve Švýcarsku. Jenže Lausanne od něj čekalo víc než 14 bodů (7+7) ve 23 zápasech, a tak na svém webu oznámilo, že český útočník končí.

V extralize by se Frolík líbil. Vyptávalo se na něj hodně klubů, mimo jiné i Mountfield HK. „Projevili jsme o něj zájem, ale byl již předběžně domluvený s jiným týmem extraligy,“ ohlásil generální manažer Aleš Kmoníček ve své listárně s fanoušky.

Vypadalo to, že je velmi blízko dohoda s Kometou, ale ta údajně krachla.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud