Miroslav Horák
2. března 2023 • 04:20

Legenda Nový o Kladnu: Kubík mohl podepsat v dubnu. Na Motor disciplínu

Autor: Miroslav Horák, inf
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mít o třicet let míň, seděl by v autobuse směr jižní Čechy. Trefy Milana Nového by se Rytířům v boji s Motorem o vyhnutí se baráži náramně hodily. Proměňování šancí pro něj byla kdysi samozřejmost. Stejná jako dýchat vzduch. „Rozhodne, kdo dá první gól,“ tuší pětinásobný ligový mistr s Kladnem. Legenda hlavně doufá, že svůj den bude mít Adam Kubík, klíčový útočník, jenž má od příští sezony hrát za Motor.



Při poslední vzájemné bitvě v Budějovicích byl přímo u toho. Milan Nový však z VIP prostor neviděl extra povedené představení svých barev. Jágrovi hoši v půli ledna padli 2:6 po výkonu, jenž neměl potřebné parametry. „Dvacet minut jsme hráli ve čtyřech, takhle by to v pátek nešlo,“ ví své klubová ikona a světový kanonýr sedmdesátých let.

Nový sází na solidní formu z posledních dnů i týdnů. Rytíři z posledních deseti utkání čtyřikrát vyhráli, Motor jen dvakrát. Navíc proti Vítkovicím a Spartě sehráli vyrovnané duely, prohráli o gól, body byly blízko. „Kluci teď hrají dobře, týmům seshora se vyrovnají. Šance na výsledek v Budějovicích určitě je,“ je si jistý Nový.

A i kdyby po maratonu 52 kol Rytíři skončili poslední, Nový

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud