Miroslav Horák
20. srpna 2023 • 04:40

Harris už v Motoru trhá sítě! I proti svým. Je vděčný za fotbalové Dynamo

Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouho hrál na beku, ale už nějaký ten pátek se od něj očekává demolování obran. Brant Harris zbožňuje kuře s parmazánem, ale v rukách má spíš sílu býka. Přesvědčovat o tom začíná i české publikum. Mládí v trapu? Známá komedie je jeho oblíbený biják, k němu tenhle titul nesedí. Ačkoli mu brzy bude 34 let, vizuálně se vám na ledě jeví mnohem mladší. A zvěsti o jeho výtečné kondici nelžou. „Považuji za povinnost být perfektně připravený,“ reaguje na slova kouče i parťáků.



Počkal si s pravou rukou napřaženou na ideální moment a jen co k němu doputovala přihrávka Adama Kubíka, z jedničky vyslal nechytatelný projektil na salcburskou branku. Gól! Kanadský univerzál otevřel domácí zápis přípravného sváru s Red Bullem na jihu Čech, kam se před horkem uklidilo dva a půl tisíce diváků. Brant Harris je navnadil schopnostmi, které Motor úpěnlivě potřebuje.

Na první pohled vám dojde, že před sebou máte tuze kvalitního hokejistu. Salcburku mohl dát klidně hattrick, gólman David Kickert však vytasil skvělé zákroky. Jihočeši nakonec padli 3:5, ačkoli vedli 2:1 a 3:2.

„Každá porážka mrzí, ale musíme vnímat i to, že řada kluků hrála ve čtvrtek v Brně. Hlavně pro ně to bylo těžké. Na obraz naší hry má vliv i to, že skutečně hodně tvrdě trénujeme. Zvlášť proti Salcburku jsem očekával, že bude složité dojít si pro výhru. Ale ani to nemůže omluvit naše chyby v defenzivě. S takovými nejde vyhrát,“ hodnotil pro deník Sport a web iSport.cz partii, která měsíc před startem extraligy rozhodně nenudila.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
3
Finále
Články odjinud


Články odjinud