17. března 2011 • 16:38

Zárubovo přestávkové VIDEO: Volejte věštce!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak dopadne čtvrtfinálová série hokejové extraligy mezi Slavií a Libercem jsme se dozvěděli ve středu večer, když v prodloužení rozhodujícího sedmého zápasu posunul Slavii do semifinále Tomáš Svoboda. Ale jak dokazuje tohle přestávkové video, které uniklo z České televize, komentátor Robert Záruba měl jasno už jeden zápas před tím.



V pondělním šestém duelu v O2 Areně musel Liberec Slavii porazit, aby se série ještě naposledy přesunula pod Ještěd. Po třech třetinách svítila na tabuli stav 2:2 a chystalo se prodloužení.

Komentátor Robert Záruba a David Pospíšil si ještě mimo přímý přenos vyměňovali své postřehy, které teď ovšem pronikly na veřejnost. A Záruba ukazuje, že by se klidně mohl živit předpovídáním budoucnosti.

"Dramatický to je," říká Záruba při pohledu na opakované záběry na kostce nad ledem. "Furt si ale myslím, že dneska vyhraje Liberec," prohlásil před začátkem prodloužení, když si myslel, že ho kamera nevidí.

"A v sedmým Slavia. Tam," dodal věštecky. A trefil se do puntíku. Pondělní duel skutečně ovládli Bílí Tygři, když ovšem až v samostatných nájezdech rozhodl Petr Nedvěd, a sedmý duel v Liberci zázračně v prodloužení strhla na svoji stranu opravdu Slavia.

Jako důkaz, že podobně přesné předpovědi může přinést kdykoliv, pak Robert Záruba jen lakonicky prohodí na kameramana: "Ukaž mi uzel." A jakoby zrovna neurčil vývoj dramatické série si upravuje uzel na kravatě...

Ukaž mi uzel, říká Záruba kameramanovi
Ukaž mi uzel, říká Záruba kameramanovi

Vstoupit do diskuse
1


Články odjinud


Články odjinud