15. února 2017 • 11:59

Jágr slaví, hvězdy mu přejí: Dožeň Gretzkyho a ať děti v kabině nezlobí

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ten velký den už je tady, Jaromír Jágr dnes slaví 45. narozeniny. S gratulanty se ani tentokrát určitě netrhnou dveře a přispěl také iSport.cz, který zprostředkoval přání od mnoha bývalých přátel z hokejového světa. Podívejte se, co Jágrovi k jubileu vzkázali Jiří Šlégr, Petr Nedvěd, Michael Frolík, Jaroslav Bednář a mnozí další.



Jágr je hříčkou přírody a jeho narozeniny jsou velkým tématem. Jeho spoluhráči ze zlaté české generace jsou už nějakou dobu v důchodu, ale on stále válí v NHL a nedá se říct, že by nestíhal. Jeho kamarádi si do něj tedy s chutí rýpli.

„Tak všechno nejlepší k 55tým, jé pardon, 45tým narozeninám," popichuje Frolík . S dalším rýpancem ho následoval bývalý spoluhráč z Pittsburghu a newyorských Rangers Nedvěd , který vypočítával, co vlastně parťákovi popřát. „No štěstíčko pořád máš, když jsem viděl ten gól, co jsi dal tuhle zadkem," vykládal vyhlášený šprýmař.

Bývalý útočník Martin Ručinský zase Jágrovi přeje, aby ještě v historických statistikách NHL dohnal Wayna Gretzkyho - jediného hokejistu, který je v pořadí před Jágrem.

S opravdovým věkem legendárního forvarda mělo hned několik gratulantů malý problém, vybavit si cifru nebylo zase tak snadné. Zasekl se i současný trenér národního mužstva Josef Jandač . který má ale tušení, že Jágr ho v letech brzy dožene. „A až přijedeš do Čech, tak se ozvi, probereme nějakou taktiku," dodal pohotově. "Ať tě nezlobí děti v kabině," vzkázal bývalý reprezentační brankář Milan Hnilička.

Co říkali ostatní gratulanti? Podívejte se na celé video...

Jágr slaví, hvězdy přejí. Co řekli Špaček, Jandač či Ručinský?
Video se připravuje ...

Všechno nejlepší! Rottrová přeje Jágrovi k narozeninám a posílá polibek
Video se připravuje ...

Mama Jagr o vzácných fotkách z rodinného archivu hokejové legendy. Čtěte ZDE>>>

Anna Jágrová známá jako Mama Jagr okomentovala vzácné snímky ze života svého syna, který slaví 45. narozeniny Anna Jágrová známá jako Mama Jagr okomentovala vzácné snímky ze života svého syna, který slaví 45. narozeninyFoto Koláž iSport.cz

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud