20. února 2020 • 12:30

Odměna pro zpívajícího Yaromira. Jágr mladého Rusa pozval na svoji show!

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl to pro Jaromíra Jágra dojemný moment. Na mobilu mu píplo upozornění, že ho někdo zmiňuje na Instagramu. Ozval se ruský klučina, jeho velký fanoušek, kterého táta pojmenoval po legendě. Ke 48. narozeninám mu nazpíval písničku. A teď se mu dostalo velké pocty, legendární útočník ho pozval na Noc s legendou! Malý Yarko Yaromir tedy vystoupí jak v Praze (10. června), tak o čtyři dny později v Bratislavě.



Malý Rus ho narozeninovým dárkem hodně potěšil. Zvlášť v době, kdy s hokejovými Rytíři neprožívá nejlepší období a bojuje o záchranu v extralize.

„Když jsem hrál v Rusku, dostalo tam kvůli mně spoustu malých chlapců jméno Yaromir. Jeden z nich je úžasný zpěvák. Občas mi pošle nějakou svou píseň,“ vzpomíná Jágr na období, kdy válel v ruském Omsku. Fanoušci z něj šíleli, obrovsky si vážili, že hvězda světového formátu si vybrala právě sibiřský klub.

Jedním z nich byl i otec začínajícího zpěváka. Právě syna pojmenoval po hokejové ikoně. Teď tenhle příběh dostává další rozměr. Yarko bude jedním z hostů, kteří vystoupí na Noci s legendou. Tedy při jedinečném setkání s Jágrem a jeho hosty.

„Jarda mi tenhle příběh minulý rok v létě vyprávěl. Přišlo mi to úžasné, a když jsem viděl, jak chlapec zpívá, musel jsem ho hned kontaktovat. Napsal jsem mu na Instagram a požádal ho, ať se spojí se mnou jeho maminka. To se stalo a Yarko Yaromir bude skutečně hostem show Jaromíra Jágra,“ řekl k tomu Petr Větrovský, promotér VDN promo. Právě jeho společnost dva exkluzivní večery pořádá.

Budou plné překvapení a významných hudebních hostů. Už teď je jasné, že na nich vystoupí Těžkej Pokondr, Richard Krajčo. Nebo i Yarko Yaromir, nastupující ruská hvězda.

První večer v Praze, který se uskuteční ve fóru Karlín, už je vyprodaný. Na bratislavskou akci (14. 6. v Edison Parku) zbývá posledních 140 vstupenek a koupit je můžete ZDE.

Na obou večerech si můžete vychutnat i tóny ruského klučiny, jenž nejspíš pro tuhle speciální příležitost nazpívá i nový hit. Už ten stávající, narozeninový, stojí za to.

Noc s legendou

PRAHA

Datum a místo konání: 10. června 2020, Forum Karlín

Hlavní host: Jaromír Jágr

Další hosté: Ani Jágr zatím netuší, kdo všechno přijde. Organizátoři mu to záměrně tají. Půjde ale o bývalé spoluhráče nebo význačné osobnosti

Program: Večer bude rozdělen na tři třetiny povídání Jágra + extra time a nájezdy, kdy dojde na otázky z publika. O „přestávkách“ bude hudební vystoupení. Už teď jsou prozrazení první hosté: Těžkej Pokondr, Richard Krajčo a Yarko Yaromir

Vstupenky: vyprodáno

BRATISLAVA

Datum a místo konání: 14. června 2020, Edison Park

Hlavní host: Jaromír Jágr

Cena vstupenek: od 39 do 159 eur (k zakoupení ZDE>>>)

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud