10. března 2010 • 11:01

Ležel v krvi. A slyšel: Já ti ty stehy rozpářu

Autor: luk, lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slávistický hokejista Jiří Vašíček na druhé předkolo s Litvínovem jen tak nezapomene. Nejdřív ho trefil jeden ze soupeřů tak drsně, až tekla krev. A jen co lékaři zašili Vašíčkovi všechny rány, už mu hostující tvrďák Vopat vyhrožoval: „Já ti ty stehy rozpářu!“



Tenhle zápas Slavia prohrála 1:5, série je proto vyrovnaná 1:1. Ale slávistický obr Vašíček měl v úterý další důvod k rozmrzelosti. Byl to pro něj hodně bolavý duel.

V první třetině si na něj jeden z litvínovských soupeřů počíhal u mantinelu a dost drsně ho srazil. Vašíček ležel celý rozbolavělý na ledě a tekla z něj krev. „Dal jsem si o hrazení nebo o plexisklo,“ vysvětloval.

Slávistický obránce Jiří Vašíček si v předkole play off proti Litvínovem užil své. Slávistický obránce Jiří Vašíček si v předkole play off proti Litvínovem užil své.Foto Pavel Mazáč, Sport

Musel pak na chvíli ze hry, týmoví lékaři ho v kabině dávali dohromady několika stehy. Do zápasu se však vrátil a brzo byl opět v centru dění. Ve druhé třetině se totiž dostal do ostré hádanice s litvínovským veteránem Robertem Reichlem, což se vůbec nelíbilo bodyguardovi bývalého reprezentačního kapitána Romanu Vopatovi.

„Říkal, že mi ty stehy zase rozpáře,“ popisoval Vašíček. „Klidně, jen ať to zkusí. Uvidíme.“

Další utkání vypjaté série se hraje už ve čtvrtek, tentokrát v Litvínově.

Slávistický obránce Jiří Vašíček si v předkole play off proti Litvínovem užil své.
Slávistický obránce Jiří Vašíček si v předkole play off proti Litvínovem užil své.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud