11. března 2010 • 04:59

Svatba s Kristelovou v ohrožení. Kvůli téhle prasárně

Autor: Blesk Tomáš Pokorný
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Televizní záběry to ukazují jasně: Byl to zbabělý zákrok s úmyslem zranit soupeře! Liberecký útočník Milan Bartovič v druhém utkání předkola hokejového play off proti Českým Budějovicím (6:5) dupl obránci Martinu Tůmovi bruslí na nohu.



Blesk.czTen má prasklý vaz v kotníku, sezona pro něho předčasně skončila a možná bude muset i odložit svatbu s televizní moderátorkou Kateřinou Kristelovou.

Rozhodčí hrubý faul přešli bez povšimnutí a spravedlnost nezjednala ani disciplinární komise. Bartovičovi udělila směšný trest – stop na 1 utkání.

K incidentu došlo v 42. minutě. Bartovič s Tůmou sváděli souboj u mantinelu. Na televizním záznamu je jasně vidět, jak Bartovič zvedá brusli a prudce dupe soupeři na nohu.

Bartovič v bílém zvedá brusli...Foto Repro ČT


Hlavní rozhodčí Roman Polák stál opodál a celý moment měl jako na dlani, přesto vyloučil pouze Tůmu za nedovolené bránění. „Bartovič měl být jednoznačně vyloučen na pět minut a do konce utkání a měl přijít o registrační průkaz,“ řekl Blesku nejmenovaný hokejový rozhodčí.

Slovenský reprezentant se po utkání nesmyslně vymlouval, že nic neprovedl. „Ani přesně nevím, co se tam stalo. Byl tam nějak pod nohama puk, já do něho chtěl kopnout, ale zdálo se mi, že jsem mu stoupnul na nohu,“ tvrdil Bartovič.

Nabraná těhotenská kila se Kateřině Kristelové dostala jen do bříška a do prsou
Nabraná těhotenská kila se Kateřině Kristelové dostala jen do bříška a do prsou

„To chtěl ten puk asi rozšlápnout! Byla to sviňárna, vůbec bych to od něj nečekal,“ reagoval včera Tůma. Vedení Českých Budějovic podalo ofi ciální podnět disciplinární komisi, aby Bartoviče dodatečně potrestala.

Chris Simon před dvěma lety podobným způsobem zranil v NHL finského útočníka Jarkka Ruutua. Vedení soutěže ho následně suspendovalo na 30 zápasů!

Česká disciplinárka pod vedením Stanislava Šulce dospěla ke skandálnímu rozhodnutí: Bartovičovi udělala stopku na jediné utkání! „Je to výsměch,“ reagoval Tůma.

Tůma: Svatba s Kristelovou v ohrožení!

Za měsíc si má Martin Tůma (24) brát moderátorku Kateřinu Kristelovou (30). Jenže kvůli zranění kotníku z veselky málem sešlo! „Napadlo mě, že to možná budeme muset odložit. Nechtěl bych se do kostela belhat o berlích,“ řekl Tůma.

Budějovický Martin Tůma trpěl po zákroku Bartoviče jako zvířeFoto ČTK


Jak je zranění vážné?
„Nejdřív jsem jásal, že to nemám zlomené, ale pak mě uzemnili tím, že mám prasklej vaz. To je možná ještě horší. Mám každopádně po sezoně.“

A málem jste měl i po svatbě...
„Napadlo mě to. Ale doufám, že za ten měsíc a půl budu natolik fit, abych se k oltáři doplazil po vlastních bez berlí.“

Vaše snoubenka je těhotná, asi jste ji pěkně vylekal.
„Byla vyplašená, volala, když jsem jel akorát v sanitce. Měl bych se teď o ni starat a najednou tohle. Budeme teď dva nemohoucí...“ (lehce se usměje)

Omluvil se vám Bartovič?
„Žádnou omluvu od něho slyšet nechci. Byla to sviňárna. Zajímalo by mě, jestli se mu dobře spí.“

Jaký byste pro něho navrhoval trest?
„Měl by posloužit jako odstrašující případ, aby se to neopakovalo. To, co dostal, je výsměch!“

Vstoupit do diskuse
3


Články odjinud


Články odjinud