9.9.2019 • 05:00

Proč si vévodkyně Meghan oblíbila Ultraboosty a kdo trénuje "bos"? Boty celebrit!

Vstoupit do diskuse
0
  • Zjistěte v jakých sportovních botách trénují takové hvězdy jako je Zac Effron nebo Rita Ora. Možná některé z nich máte ve svém botníku i vy.

    Ačkoliv jsou známými celebritami, pro štíhlou postavu a dobrou kondici musí makat stejně jako my. Zjistěte v jakých sportovních botách trénují takové hvězdy jako je Zac Effron nebo Rita Ora. Možná některé z nich máte ve svém botníku i vy.

  • Rita Ora

    Adidas AlphaBounce

    Co se sportovního obleční týká, zůstává Rita Ora věrná Adidasu. Když byla před časem zachycena fotografy při svém pravidelném tréninku v New Yorku, měla na sobě sportovní podprsenku, legíny i boty této značky. Model běžeckých tenisek Adidas AlphaBounce si Rita dokonce oblíbila natolik, že je nesundává ani na své koncerty. A není divu. Podle výrobce má flexibilní odpružení Bounce+ změkčit každý krok a zajistit tak noze maximální pohodlí. Kromě toho mají boty i ekologický rozměr. Materiál použitý na výrobu svršku byl částečně vyroben z recyklovaného odpadu z pláží a pobřeží.

    Dostupné modely AlphaBounce najdete ZDE. 

    Rita Ora si na trénink vzala boty Adidas AlphaBounce.Foto Profimedia

  • Meghan Markle

    Adidas Ultraboost

    Adidas letos přišel s novou řadou svého běžeckého modelu Ultraboost. Model dostal svůj název podle boostu – materiálu vyvinutého přímo značkou Adidas. Ten je vkládán do mezipodešve a má za úkol tlumit nárazy nohou o tvrdou zem. O tom, že tyhle boty nabízí noze skutečně maximální pohodlí svědčí i fakt, že si je na cestování v šestém měsíci těhotenství vybrala i vévodkyně ze Sussexu.

    Tento model můžete stále zakoupit, a to například ZDE. 

    Megan Markle si v těhotenství oblíbila Adidas Ultraboost.Foto Profimedia

  • Hugh Jakcman

    Herec Hugh Jakcman je nesporným důkazem toho, že věk je jen číslo. Ačkoliv letos oslaví své jednapadesáté narozeniny, může se chlubit vyrýsovaným tělem, které by mu kde jaký mladší kolega mohl jen závidět. Za skvělou postavu vděčí především sportu, a to konkrétně pravidelnému běhu a posilovně. A jaké boty na tréninky má Hugh nejradši? Jednoduše žádné. Už před lety si oblíbil značku Vibram, která se specializuje na výrobu pětiprstých bot s tenkou podrážkou, jež mají simulovat chůzi naboso. Nyní však Hugh přešel ještě na vyšší level a boty si na sport nebere vůbec. Snad mu tedy v posilovně nespadne žádná z činek na nohu.  

    Hugh Jackman preferuje barefoot.Foto Profimedia

  • Jennifer Lopez


    Nike Air Presto Ultra Flyknit

    Jennifer Lopez tento model od Nike miluje natolik, že jej vlastní v několika barvách. Kromě bílé také ve fosforově zelené nebo černé. Bota disponuje lehkým elastickým svrškem Flyknit, který se přizpůsobuje noze. Pro větší oporu mají tenisky zvýšený okraj a zpevnění ve střední části boty.

    Model Nike Air Presto Ultra Flyknit můžete v různých barevných provedeních koupit například ZDE.

    Jennifer Lopez tento model od Nike miluje natolik, že jej vlastní v několika barvách.Foto Profimedia

  • Pippa Middleton

    Hoka One One Hupana

    Sestra vévodkyně Kate, Pippa, je velkou milovnicí běhu. Svou oblíbenou aktivitu sice musela na čas omezit kvůli těhotenství, ale nyní zhruba 11 měsíců po narození syna Arthura, se dostává opět do formy. Při svých sportovních aktivitách je velmi často vídána v botách značky Hoka. Konkrétně tento model nese název odvozený od od maorského výrazu „Jaro je zpět“ - One One Hupana. Model byl pojmenován příznačně, bota totiž vyniká nízkou hmotností a ultra prodyšností, kterou s příchodem jara rozhodně oceníte. Stejně jako u jiných modelů Hoka nechybí ani u tohoto tlumící vrstva založená na speciální pěně CMEVA, která se díky své tlumící schopnosti vrátí i po opakované kompresi do původního stavu.

    Hoka One One Hupana nabízejí například na tomto e-shopu.

    Sestra vévodkyně Kate, Pippa, nosí boty Hoka One One HupanaFoto Profimedia

  • Zac Effron

    Under Armour W HOVR Sonic NC

    Zac Efron spoléhá při svém tréninku v posilovně na boty značky Under Armour, a to konkrétně na model W HOVR Sonic NC. Jde o běžeckou botu s neutrálním došlapem, která disponuje pěnovou mezipodeševí. Ta je spojena s kompresní síťkou Energy Web a společně dodávají energii z dopadu zpět. To má nositelům zajistit energičtější odraz při běhu a eliminaci nežádoucích dopadů. Ačkoliv by se mohlo zdát, že Zac při cvičení v posilovně vlastnosti těchto bot nemůže docenit, opak je pravdou. Při svých trénincích totiž posiluje výhradně s vahou vlastního těla a provádí dynamická cvičení plná poskoků, rychlých sprintů i silových prvků.

    Model je k dostání například ZDE.

    Zac Efron spoléhá při svém tréninku v posilovně na boty značky Under Armour, a to konkrétně na model W HOVR Sonic NC.Foto Profimedia

  • Reese Whiterspoon


    Asics gel Nimbus 17

    Zní to možná neuvěřitelně, ale zanedlouho uplyne 20 let od doby, kdy si Reese Witherspoon zahrála hlavní roli v populárním filmu Pravá blondýna. Ačkoliv letos tato populární herečka oslavila své již třiačtyřicáté narozeniny, její postava stále připomíná tu, kterou známe z komedie o ztřeštěné blondýně. Za své sexy křivky vděčí Reese především pravidelnému běhu, při kterém se spoléhá výhradně na Asics. Modelů této značky vlastní oblíbená herečka nespočet, avšak tentokrát obula gel Nimbus 17 – silniční boty, které disponují gelovým tlumením. Jedná se o jeden ze starších modelů této řady.

    Nyní Asics nabízí i vylepšenou verzi Asics gel Nimbus 21, kterou lze zakoupit například ZDE.

    Reese vlastní nespočet modelů od značky Asics. Tento konkrétní nese název Asics gel Nimbus 17.Foto Profimedia

     


Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}