20.9.2019 • 12:50

Přihlaste se už teď na iSport LIFE závod a získejte sluchátka v hodnotě 3499 korun!

Vstoupit do diskuse
0

Rozlučte se s běžeckou sezónou ve velkém stylu. Přihlaste se na iSport LIFE Columbia závod a ukažte všem, co máte natrénováno. Odměnou vám může být nejen skvělý sportovní zážitek, ale i sluchátka Samsung AKG v hodnotě 3499 korun.



Aktualizace 30. 9. 2019: Štěstí se usmálo na pana Jiřího Jašu, gratulujeme! V den závodu si sluchátka vyzvedněte se startovním balíčkem.

Další ze závodů pod hlavičkou iSport LIFE se kvapem blíží. Už v sobotu 19. října odstartují v pražské Divoké Šárce stovky běžců, kteří si podrobí trať dlouhou sedm kilometrů. Zazávodit si budou moci tentokrát i děti! Pro ty je nachystána speciální zkrácená trať o délce 500 až 1500 metrů přizpůsobená jejich věku. 

Na všechny malé i velké účastníky čeká medaile, diplom a občerstvení. Připraveno bude zázemí pro závodníky, značení tratě i měřící čipy. Veškeré potřebné informace o závodu najdete ZDE. Velcí závodníci najdou ve startovním setu i funkční tričko Columbia.

Ti z vás, kteří se stihnou přihlásit a uhradit startovné dospělého závodu Divokou Šárkou do 27. září do 12 hodin, mohou navíc získat i nejnovější technickou vychytávku od Samsung AKG. Na jednoho z vás čekají bezdrátová sluchátka v hodnotě 3490 korun! Stačí se jen přihlásit včas a mít trochu štěstí. Tak pojďte do toho s námi! Zaregistrovat se můžete už nyní ZDE. Losovat budeme po ukončení soutěže a k předání sluchátek dojde 19. září na závodě.


Témata:  soutěžzávodsluchátkaisportlife
Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}