Jan Kukal
Premium
11. června 2019 • 12:00

Juniorky-milionářky jsou omyl, špička žen je polorozpadlá. Nadal je zvíře

Autor: Jan Kukal
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Máme za sebou další Paříž a nic se nezměnilo. Podle mě Nadal ukončí kariéru olympijským zlatem na Roland Garros v roce 2024. Toho vážně budou muset zastřelit, aby vyhrál někdo jiný. Dvanáct titulů - to není možné.



Je to důkaz jeho mimořádnosti. On se tam na centrkurtu cítí jak doma v obýváku. Jak tam vleze, je dvojnásobný. Thiema mi bylo trochu líto, doplatil na počasí, poslední čtyři dny turnaje hrál nonstop. A po druhém setu finále, který získal a povyskočil si úlevou, mi přišlo, že to na něj padlo.  Nadal  byl dlouho v šatně, a když se vrátil, už nemohl Thiem udělat bod. Totálně se vezl. 

Dělali jsme si doma legraci, že Nadal šel po ceremoniálu ještě trénovat. On je vážně šílenec. Má ohromnou ctižádost, pro tenis žije. Já se úplně divím, že se bude ženit. Mně přijde, že tenis spí a jí, hraje ho dvacet čtyři hodin denně. Vážně ho obdivuji, mám radši dříče, jako byli Kodeš, Borg, Muster a teď on. I když Nadal je ještě jinde, to je kategorie zvíře.

Muži mají velkou trojku, ženská špička je polorozpadlá

Líbí se mi na něm, že není stereotypní, neustále na své hře pracuje. Borgův tenis, to byla nuda, jedna šablona a podle té běhal na kurtu a vracel. U Nadala se pořád něco děje, něco

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud