Ladislav Vízek
21. března 2018 • 20:50

Královce zachránilo video od strašný ostudy. Stanciu? Ten kluk se mi líbí!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Derby byl zářnej příklad toho, co dokáže technika. Co dokáže video. Celej zápas se točil jenom kolem něj. Je strašně dobře, že zrovna na tohle utkání bylo, protože tam vzniklo tolik fatálních chyb... Nevím, jak by to bez něj dopadlo. Osobně nejsem přívrženec videa, ale musím uznat, že pak je ten výsledek spravedlivej. Je s podivem, že náš nejlepší rozhodčí Královec stojí u penalty dva metry, předtím určí nesprávně pokutovej kop. Bez videa by Sparta určitě vyhrála.



U rozhodčího bych se zastavil. V něčem samozřejmě jedou asistenti, ale obecně je to něco, nad čím se teď nikdo nepozastaví. Proto jsem rád, že o tom můžu mluvit. Video Královce zachránilo od strašný blamáže a ostudy. Udělal tolik chyb, že by se to rozebíralo strašně, kdyby neměl video. Bylo to něco neuvěřitelnýho a ve všem vystupoval on. Trklo mě to hned, mluvili o tom v televizi. Podle mě se to nedá přejít.

U Královce se to nečekalo, má jméno ve světě, ale že takhle zkazí zápas, to potěš pánbůh. Abychom se nedožili doby, kdy rozhodčí budou stát na lajně, zapískají začátek zápasu, pak konec a všechno ostatní bude řídit video.

K derby musím říct: čekal jsem, že to po několika letech nudy bude dobrej zápas. Slavia hraje s obrovským nasazením, Sparta se tomu chtěla vzepřít, to všechno se potvrdilo.

Zaráží mě, že Sparta za vedení 3:0 zápas pustí. Mluví se o nedostatečně kondici, ale podle mě je to spíš v hlavě. Slavii pomohl sníh, nejsou zas tak fotbaloví, ale mají obrovskou sílu. Povrch jim nahrál, oni to tam nahnali a vyrovnali.

Klobouk dolů před Slavií, co se jí povedlo. Bylo to fajnový derby, mělo to grády, náboj. Bylo se na co koukat.

U mě má Hapal důvěru, on tomu rozumí

Je dobře, že Sparta hrála na dva útočníky. Pořád říkám, že musí mít dva vepředu. Je to naše liga, koho by se měla bát? Možná Slavie, Plzně. Ale hrát s jedním útočníkem, to v případě Sparty přece nejde. U mě má Pavel Hapal důvěru, on tomu rozumí. Teď to musí rovnat po Stramaccionim, dát hráčům sebevědomí, rozestavět je jinak. Teď už se s druhým místem můžou rozloučit, ale od příští sezony budou určitě lepší. Mají kvalitní hráče, technický. Jsem na ně do budoucna hodně zvědavej.

Sparta - Slavia: Jugas trefil Plavšičovu přihrávku rukou, Královec po konzultaci s videem nařídil přímák na hranici vápna
Video se připravuje ...

Slavia mě ve druhým poločase nepřekvapila. Rvali to tam silou, to je jinej fotbal, co oni hrajou. Je vidět, že mají strašlivou sílu. Viděl jsem Slavii s Olomoucí, jak to za stavu 0:1 rvala, to je neskutečný, to vidíte jenom v Premier League a NHL. Když to začne cpát vzduchem, je tam strašně silná. V šestnáctce to klidně do branky dotlačí nosem, v derby to bylo to samý. Prostě to tam dorvou. Že by tam byla nějaká narážečka, kombinačka, to ještě ne. Ale oni se zlepší taky, půjdou nahoru.

Ještě bych se zastavil u Stanciua. Tenhle zápas mu rozhodně vyšel, je vidět, že koupili konečně taky něco dobře. Být u třech gólů, byť dva byly skoro vlastní, je úžasné. Proto do Sparty přišel, asi bude gólovej. Ten kluk se mi moc líbí.

K derby musím říct: čekal jsem, že to po několika letech nudy bude dobrej zápas.

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Slavia 3:3. Dramatické derby, hosté srovnali z 0:3
Video se připravuje ...

Sparta - Slavia: Emoce na Spartě – Kadlec se rozčiloval, slávisté slaví
Video se připravuje ...

Sparta - Slavia: Tecl upadl ve vápně, video se zpožděním poradilo penaltu, Škoda proměnil – 3:3
Video se připravuje ...

Rozhodčí Pavel Královec kontroluje při derby Sparta - Slavia jednu ze sporných situací u videa
Rozhodčí Pavel Královec kontroluje při derby Sparta - Slavia jednu ze  sporných situací u videa

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud