Ladislav Vízek
13. listopadu 2019 • 11:30

V Plzni se ukázalo, proč mít v lize kmotra. A zelené dresy? Vyšinuté...

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedávno jsem o nich psal. A oni si zase nedali pokoj. Černoprdelníkům se opět povedl parádní víkend. Rozhodčí šli strašně dolů. Jejich výkony jsou moc špatný. Po letech jsme znovu v extrémní situaci. Někde jsem zaslechl, že je liga nespravedlivá. Omyl, ona je neregulérní! Poslední kolo to všechno dorazilo.



Jablonec měl Spartu porazit. Vstřelil regulérní gól na 3:2. Na druhou stranu chápu pana Královce, je ošlehaný velkými zápasy, umí v tom chodit.

Venku by ale takovou hloupost nikdy nepískl. Neodvážil by se. Tady branku neuzná. Nikdo mu v takové věci nezabrání. Je chytrej.

Moc dobře věděl, že za remízu budou šťastná obě mužstva. Kdyby gól uznal, nadávala by nejspíš Sparta. Tím, že Jablonec dotáhl skóre ze stavu 0:2, taky moc neštěkal. Bylo to takové diplomatické rozhodnutí.

Čí je to asi člověk?

Největší bomba ale vybuchla v Plzni. Od pana Proskeho se jednalo o naprosto nepochopitelné rozhodnutí. Zase se ukázalo, jak je dobré míti kmotra na správném místě. A Viktoria ho má. Nejspíš všichni víme, koho konkrétně mám

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud