Ladislav Vízek
20. listopadu 2020 • 17:05

Coufala by nevyndal ani Cafú. Mladého Haška mi začíná být líto

Vstoupit do diskuse
24
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Nedávno jsem psal, že se národní tým lepší. Spokojenej úplně nejsem, nicméně obraz hry se mění. A to je skvělé. Po zápase se Slovenskem jsem se zaposlouchal do vět Tomáše Součka, upřímně říkal, jak mu je až líto, že se mužstvo potká znovu až za půl roku. Je evidentní, že se vytvořila velmi dobrá parta. Kluci se na sebe těší, na hřišti je to vidět.



Reprezentaci se začíná blýskat na lepší časy. Mohou přijít výpadky, v Německu jsme trochu propadli, báli jsme se, ale zase jsme nebyli v plné síle. Když Jarda Šilhavý postaví to nejlepší, máme velkou kvalitu. Postup mezi evropskou smetánku v Lize národů je toho důkazem.

Na posledních srazech hráči zažili blbé věci, furt je strašil koronavirus, samé testování, v nominacích zely díry. Přesto se sestava krystalizuje, trenéři vědí, co dělají. Získali důvěru fanoušků, a to vůbec není málo. Se Slováky nám do optima chyběli minimálně čtyři borci. Počítejte se mnou: Bořil, Čelůstka, Schick, případně Hložek. Jména máme, navíc se téměř všichni mohou ještě zlepšovat.

Pěkně nám to tepe ve středu zálohy, Jarda našel trojku, co si vyhovuje. Jednoznačně na trávník patří. Minule jsem se zastával Bořka Dočkala. Přemýšlel jsem nad jeho rolí a mám pro Jardu nápad.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
24
Články odjinud


Články odjinud