Ladislav Vízek
16. června 2021 • 16:39

Kluci sorry, podcenil jsem vás. Sudí na EURO nejsou jak naši patlalové

Vstoupit do diskuse
3
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAV VÍZKA | Před zápasem jsme měli obavy, jak se lidé na stadionu postaví ke kauze Kúdela. Proto mě velmi mile překvapilo, že to bylo naprosto gentlemanské. V hledišti i na hřišti se Skotové chovali jako sportovci, na blázny z Glasgow dali zapomenout. Bylo to ostré, tvrdé, po faulech se hráči omlouvali, vše proběhlo zcela v rámci fair play. Nedošlo na žádné hloupé a pitomé aféry. Přitom u nás se před duelem strašně mluvilo o Kúdelovi, ale nic se nestalo. Mám z toho obrovskou radost, snad je celá špinavá kauza navždy pohřbena.



My máme tři body, to je bomba. Vzhledem k vývoji skupiny jde o výborný výsledek. Lepší, než naše hra. Tak, a teď do mě. Od anonymních pitomců na Facebooku a Twitteru dostávám sodu. Sociální sítě nemám, ale kamarádi říkali, že jsem to tvrdě schytal. Těmto lidem se omlouvat nebudu, vůbec mi to za to nestojí. Omluvím se – a rád – našemu nároďáku. Nevěřil jsem, že jsme schopni vyhrát ve skotským chrámu. Hampden Park je vyhlášenej.

Kluci, sorry, podcenil jsem to. Od narození jsem posera, radši se hrabu z bláta, než padám z výšky. Naprosto otevřeně říkám, že mám z našeho vítězství obrovskou radost, borci mě potěšili. Na druhou stranu jsem dopředu avizoval,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud