Ladislav Vízek
6. prosince 2023 • 16:25

Nedvěd a Šmíca, bombastické řešení pro repre! Háša prý trénoval taxikáře…

Vstoupit do diskuse
7
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ LADISLAVA VÍZKA | Nejdřív k tomu, co se dělo, nebo spíš nedělo na fotbalech o víkendu. Bylo hloupé odehrát za kolo dva zápasy a zbytek ne, nemělo se hrát vůbec. V Olomouci hra nevypadala blbě, ale sníh tomu vadí, skáče to, nemá to s fotbalem nic společného. Neberu nářky na zranění hráčů. Při ragby nebo házené jsou na tom hůř a nikdo nebrečí. Ale to, že se zničí hřiště, do kterého dá klub fakt velké peníze… Správci jsou hrdí na své trávníky, piplají si je a pak se jim kvůli nesmyslnému povolení zničí plocha. To je daleko nepříjemnější. Když nechtějí nastoupit hráči, trenéři a všichni okolo, nevím, kdo nakonec byl pro, aby to delegát s rozhodčím protlačili.



Jsem překvapený, že Pardubice chtěly hrát. Asi si myslely, že Spartu porazí na nějakém bahništi, to jinak není možné. Ale nakonec tam připravili pěkné hřiště. Také Zlín chtěl nastoupit, měl daleko větší šanci porazit Slavii na tomhle terénu, než když je hřiště zelené a suché.

K šílenému terénu mám i jednu příhodu. Hráli jsme s Duklou čtvrtfinále poháru proti Stuttgartu. V Německu jsme prohráli 1:4, doma se hrála odveta na ledu, hřiště bylo zachumelené, také se nemělo hrát. Němci ale přijeli, hrálo se a takové hřiště byla

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
7
Články odjinud


Články odjinud