Michal Kvasnica
14. března 2023 • 19:45

Olomouc poslala Vary na dovolenou: hrátky s emocemi a fantom Orsava

Vstoupit do diskuse
1
  • Video se připravuje ...

    Dvě výhry doma, jedna venku. A je hotovo. Do čtvrtfinále play off postupuje z předkola Olomouc, která poslala Karlovy Vary na dovolenou. Jedna rýha v ledu v minulém týdnu odšpuntovala emoce naplno, Hanáci je nakonec zvládli zkrotit mnohem lépe. Co dalšího rozhodlo sérii pro Moru?

  • 1. Fantom Orsava

    Čtyři zápasy: pět gólů a tři asistence. Víc k formě Jakuba Orsavy není třeba ani dodávat. První olomoucká lajna s ním, Janem Káňou a Pavlem Musilem si sedla v pravý čas, chemie mezi zkušeným triem je zřejmá. Platí to i pro přesilovky, které Mora vyladila neskutečným způsobem.

    Olomouc - Karlovy Vary: Habalovi propadl puk, který Orsava dotlačil do branky, 2:0
    Video se připravuje ...

  • 2. (Ne)správné emoce

    Zatímco Olomouc dokázala udržet emoce na uzdě, respektive uměla je využít ve svůj prospěch, Energie to nedala. Ani na ledě, viz Ondřej Dlapa, ani mimo něj. Třeba fotka neuklizené šatny hostů na stadionu v Karlových Varech byla vyloženě trapná. Mora působila odolněji. Fyzicky i mentálně.

    Olomouc - Karlovy Vary: Stříteský vypálil po siréně, Bambula se šel mstít férovou bitkou
    Video se připravuje ...

  • 3. Slovenská zeď

    Synonymum klidu na šest? Konrád. Realizačnímu týmu Hanáků vyšel impuls v podobě změny v brankovišti od nedělního utkání. Zkušená slovenská jednička vystřídala Jana Lukáše a ukázala extralize, jak to vypadá, když se gólman stoprocentně připraví na play off. Klobouk dolů.

    Předbrankový souboj mezi Tomášem Bartejsem z Karlových Varů (v bílém) a olomouckým Jiřím Ondruškem, v brance Branislav KonrádFoto ČTK / Kubeš Slavomír

     

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud