Pavel Ryšavý
21. října 2019 • 10:43

Hradec prohrává, přestal tančit, takže ideální chvíle pro Růžičku. Nebo ne?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Má logiku, že se Hradec začal zajímat o Vladimíra Růžičku. Prezident klubu Miroslav Schön chtěl na lavičku vždycky vítěze a v Česku nikdo povolanější v téhle disciplíně zkrátka není. Jen bývalý trenér Slavie a Chomutova vyhrál dvakrát mistrovství světa. Pořád na sobě bude mít škraloup z úplatkářské kauzy ve Slavii, na druhou stranu, ví, jak vyhrávat. To táhne.



Navíc si spojte ještě faktory. Nestává se úplně každý podzim, že by byl Vladimír Růžička k mání. Tohle je vlastně první šance za dobu, kdy se věnuje trénování, ho ulovit. Chápu, že velitele klubů svrbí možnost, ho instalovat na střídačku. S Chomutovem, který měl existenční problémy, spadl. Co když v něm ale pořád je X faktor, který vyhrává série play off? Co když on je právě tou esencí, která přinese úspěch? Jednou tuhle šanci promeškáte a další už nepřijde. Rozumím, že se hradecký boss v tuhle chvíli může děsit představy, že si Růžičku nakonec upíše někdo jiný, do dvou let s ním vyhraje extraligu. A v Hradci se bude pořád něco ladit. Tohle by se změnilo v docela slušného bubáka, který by každou noc chodil strašit do hlavy a plašil kvalitní spánek.

Navíc kdy jindy trenéra k týmu instalovat než ve chvíli, kdy Hradec úplně nešlape. Nikoho herně moc neválcuje, plus neboduje. Prostě správná chvíle poslat k týmu Vladimíra Růžičku.

Stejně bych to ale neudělal.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud